LÄR KÄNNA MIG!

Jag tänkte vi kör en frågestund. Lite som på ett nytt företag så kör man kick off för att lära känna varann. Jag publicera lite vanliga frågor och svar här så att ni kommer igång. 

För er som inte är nya läsare vet ju hur jag är. Jag svarar på det mesta. Jag är kort sagt inte den som är den…Tio frågor om dig själv

Ditt namn? Dasha Girine
När fyller du år? 18 april
Några utsmyckningar på din kropp? Tre hål i ena örat och två i andra men använder bara två/två med mini små guldknoppar
Vilken årstid är bäst? Sensommaren
Vad tycker du mest om hos dig själv? Mitt garv tror jag. Älskar att skratta 
Vad är du bra på? Pussas
Vem älskar du mest på denna jord? Min mamma
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Med någon

Vem är din bästis? Jag har förmodligen flest bästisar än någon du träffat. Har kanske sex bästisar.
Hur ser du dig själv om 10 år? Om tio år, exakt den här veckan i Augusti så är jag antingen på mitt landställe eller utomlands på semester med mina man och nån knodd. Eller två knoddar kanske. Jag tror nämligen att man kommer ta semester i Augusti i framtiden. Inte i Juli. Så har jag ett jobb jag älskar. Och en man som inte är min bitch men avgudar mig. Jobbar förmodligen med något inom marknad för det tycker jag verkligen om. 
Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
36kommentarer
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. live australian horse racing

  fiba basketball live stream free 2023-07-07 05:24:51 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Jag undrar vilken tvserie ditt liv är mest likt? Vänner, one tree hill, gossip girl etc. 🙂 och sen, vilken fråga från hela frågestunden tyckte du mest om att svara på (förutom min då)? :))

  2012-08-31 17:55:59
  Svara
 • Vad heter färgerna på hairtint som du har använt? Så fin är du i det långa håret, och din lägenhet verkar vara fantastisk! kan du visa fler bilder från den? 🙂

  2012-08-31 15:48:57
  Svara
 • Läste att du inte hade kontakt med dina syskon och måste berömma dig för att du bara väljer att ha människor du vill ha i ditt liv. Du är en stark tjej Dasha. Men är det inte svårt att vara utan en del av sin familj? Jag undrar eftersom jag har haft samma erfarenhet och ibland var det riktigt jobbigt. Puss på dig

  2012-08-31 00:08:18
  Svara
 • Vad har man till skinnbyxor om man inte vill va jätte megarockigt? Utan man mer har dom för de e vansinnigt sexigt o väldigt fashion. Älskar din bloggy

  2012-08-30 20:36:06
  Svara
 • dasha from russia?

  2012-08-30 19:40:59
  Svara
 • Hej Dasha. Jag undrar vart din superduperfina soffa är ifrån och om du träffar någon speciell just nu?

  Puss på dig!!!

  2012-08-30 18:10:47
  Svara
 • Hur stylar man skinnbyxor allra snyggast?
  Vad är ultimata festklädseln?
  Bästa affären i stockholm?
  När du flätar ditt hår över natten så att det blir sådär fettsnyggt hur gör du då, inabakade flätor,margareta flätor eller hur? tell me
  Älskar din blogg blir total aslycklig av att läsa den. Kram på dig

  2012-08-30 17:48:15
  Svara
 • Jag har läst din blogg med tårar i ögonen kanske 7 gånger. Du är så sjukt härlig!

  2012-08-30 17:01:27
  Svara
 • Vad lyssnar du på för slags musik?
  Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

  Johan 2012-08-30 07:48:19 http://750972.devote.se
  Svara
 • Hur klubbar man? Nybliven 18 pch vågar mig inte ut. Hur dansar man? Vad gör man?…U know.

  Vad är det finaste en människa kan göra?
  Vad gör dig upprörd?
  Vad är din hjärtefråga?

  2012-08-29 21:27:43
  Svara
 • Detta kan vara lite personligt, men när började du röka och varför?
  Kramar

  2012-08-29 19:37:06 http://www.kindsally.devote.se
  Svara
 • Detta kan vara lite personligt, men när började du röka och varför?
  Kramar

  2012-08-29 19:36:42 http://www.kindsally.devote.se
  Svara
 • hur lång är du?:)

  Jenny 2012-08-29 19:01:10 http://JennyTingvall.devote.se
  Svara
 • 1. Är du nöjd med livet som singel?
  2. Om du fick välja – fest eller myskväll?
  3. Hur lärde du känna Michaela forni? Var det så du blev ”känd”?
  4. Har du någongång träffat en kille som precis har gjort slut med sin flickvän? Eller vad tycker du om en sån relation? Tror du det är gjort för att misslyckas?
  5. Tycker du man ska lita på när killar säger att dem tycker om en? Jag har alltid problem med just det – jag tror dem aldrig, för det känns som att dem bara säger det för att få ut någonting av de. Bekräftelse, sex eller något annat lurt
  6. Träffar du någon kille nu?

  Många frågor blev det nu, men jag hoppas du kan svara! Gillar verkligen din blogg och att du kan vara så personlig och rak 🙂 bästa du! Fortsätt så

  2012-08-29 18:23:02
  Svara
 • jag behöver råd.
  jag gillar en dude som är så sjukt jävla fin! vi träffas alltid på fester och då är han alltid lite små flirtig. vi har även sms:at och sådär. jag får känslan av att han kanske är lite intresserad, men jag vet inte. han är liksom en sådan person som alla tjejer gillar och är vän med. jag känner honom inte så jättebra, så därför vet jag inte om han är såhär mot alla tjejer, eller om jag är speciellt. jag vet inte vad jag ska göra, situationen känns bara så jävla konstig…
  så min fråga är väl lite, vad skulle du gjort i min situation?

  2012-08-29 18:10:33
  Svara
 • Hur klär och sminkar du dig i höst?
  Vilka affärer handlar du mest i? (mode/smink)

  2012-08-29 17:33:12
  Svara
 • Jag känner ofta att jag är besviken på mina vänner. Skulle gå genom eld för dem, men känner inte alltid att dom skulle det för mig. Ibland vill jag kapa banden men samtidigt har jag inte så många nära så liksom det känns bara som att skjuta sig i foten? Vad ska jag göra? Du verkar ha så fin kontakt med alla dina vänner, har du alltid haft det så? Bråkar du mycket med dom? I mitt hjärta kan en fight med en kompis göra precis lika ont som när killen som får hjärtat att beatboxa inte tycker om mig som jag han, känner du också så? Typ om jag jobbar kan jag bli helt mindfucked om en vän är sur på mig, har du känt så?
  Skulle du lita på en vän som ljugit?
  Önskar du vore min vän..

  2012-08-29 17:05:38
  Svara
 • 2012-08-29 16:58:29
  Svara
 • Jag undrar också om du kan hjälpa mig med en idé till ett uf-företag jag ska starta i tvåan? Jag är så sugen på något åt välgörenhetshållet men det kanske kan vara svårt att ha ett företag kring det? Vad tror du? Har du några tips eller ideer?

  2012-08-29 15:56:26
  Svara
 • om jag är osäker på vilka kläder jag ska ha på mig en lördagskväll så brukar jag alltid tänka ”hur skulle dasha gjort”
  sjukt stört, men du verkligen inspirerar mig.
  jag har egentligen ingen fråga till dig, jag ville bara säga att du är så himla cool och jag älskar din blogg.

  kram kram

  2012-08-29 15:30:09
  Svara
 • Jag tycker att det känns pinsamt att berätta för killar man är på g med att man aldrig haft ett riktigt förhållande och är oskuld (är 17 år) och jag vet att det inte är något att skämmas över men jag gör det ändå. När ska man berätta det och hur?

  Hur ska jag berätta för min mamma att jag träffar en kille, ska jag bara säga att jag ska gå och träffa johan eller ska jag mer ”mamma jag har träffat en kille” vid matbordet?

  Konstiga frågor, men känner att jag behöver lite hjälp!

  2012-08-29 12:17:07
  Svara
 • Dina bästa tränings/kost/hälsotips om man vill gå ner i vikt?

  2012-08-29 10:47:01
  Svara
 • Tänkte bara säga att du är lik skådespelaren Diana kruger

  2012-08-29 10:04:56
  Svara
 • Vilka är dina favoritserier (som kan passa både killar och tjejer)? Behöver tips :):)

  2012-08-28 22:48:28
  Svara
 • Vad tycker du om/hur ser du på michaelas ångest eller vad man ska kalla det, tycker du hon är jobbig, kan du känna igen dig, allmänt vad tycker du? Känner igen mig själv så mycket i Michaela så hade varit intressant att veta vad folk runt omkring tycker utan att fråga mina egna vänner.

  Ser du Petra som en av dina bästisar?

  Hur många har du legat med?

  Hur många har du varit på riktigt kär i? Så kär så att hjärtat nästan gick sönder när det väl tog slut. (min egentliga fråga är väl – kan man bli så där riktigt riktigt kär igen, efter att ha varit det och fått det taget ifrån sig en gång tidigare?)

  Vill typ säga att jag älskar dig men känns väl lite konstigt egentligen, men med handen på hjärtat så är det så det känns ibland när jag läser din eller michaelas bloggar. men jag tror att jag är kär i era liv. Och kanske lite i er också.

  2012-08-28 21:00:33
  Svara
 • Kan du känna sorg på ett dansgolv? Liksom att vafan är meningen egentligen. Eller är det endast förknippat med lycka för dig?

  2012-08-28 16:52:55
  Svara
 • Först och främst, jag är starkt imponerad på dig och din blogg, du ska veta att du inspirerar <3 du är äkta.
  Min största fråga är inom ekonomi, du har sedan en tid tillbaka bytt karriär, lön, osv. Samtidigt bor du Stockholm, unnar dig saker, festar och lever livet. Jag är intresserad av om du lägger upp en budget? Exempelvis 2000 kr på mat, 4000 på fest osv. Eller hur får du det att gå runt?
  Har du någon gång haft en ekonomiskkris? Eller hur klarar du dig?

  Sen undrar jag även står du Petra Tunegården nära? Räknar du henne som en av dina bästa vänner?
  Dina allra närmaste vänner, kan du göra allt för dem? Om du behöver gråta, gråter du? Om du vill skrika, rapa, skratta, fisa osv, gör du det inför dem?
  Ett önskemål är även ett inlägg om fyllehistorier, alltid lika roligt och underbart!!
  Puss Lisen!

  2012-08-28 16:39:37
  Svara
 • Vad heter din mamma?
  Vad har format dig i livet?
  Är du stolt över att va rysk? Typ att du känner dig hemma där? Känner samhörighet med ryska karaktärsdrag? Känner du dig mer svensk än rysk? Alltså ser du dig som att du är invandrad?
  Du verkar så glad och trygg i dig är det för att du haft en trygg och/eller lätt uppväxt eller har du vart med om något jobbigt som präglat dig?
  Har du kontakt med någon du gick gymnasiet med? Högstadiet?
  Hur var du i skolan? Populär/ vilken sorts grupp var du del av?
  Älskar dig och din blogg

  2012-08-28 16:26:17
  Svara
 • Läste devote artikeln om dig och att du hade tjugo riktigt nära vänner, undrade vem dina allra bästa vänner var och varför just de? Diggar ärligheten i din bloggy enormt puss

  2012-08-28 14:46:04
  Svara
 • Några roliga inredningstips? Har också nyss skaffat ny lägenhet men tycker det är en djungel att välja möbler/inredning

  2012-08-28 14:21:31
  Svara
 • oroar du dig ofta för framtiden? Om inte,har du något knep för hur man lever i nuet & inte glömmer bort att njuta.

  2012-08-28 14:14:27
  Svara
 • oroar du dig ofta för framtiden? Om inte,har du något knep för hur man lever i nuet & inte glömmer bort att njuta.

  2012-08-28 14:13:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!