UNNAT MIG MIG FRÅN MAKEUPSTORE!

UNNAT MIG MIG FRÅN MAKEUPSTORE!

Ja tänk för att jag shoppat, igen. Men kände att har man ett fantastiskt badrum så måste man ha fantastiskt tillbehör till det. Inte sant? Köpte lite smink som jag behövde i form av mascara och läppglans.

Och så körde jag på skrubb och bodylotion och doftljus. Är tokig i doftljus (beställt ett gäng från en hemsida igår också som ni ska få se sen!) och tvål som man tvättar sina borstar med.

Ni tar hand om era puderborstar va? Det är viktigt. Speciellt om man har såna i bra kavalite som är gjorda på riktigt hår. Dem måste man tvätta ca varannan/var tredje vecka. Så tänk på det innan du börjar klaga på att du fått dålig hy…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!