Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

”Vad fin du är”

Ger ni varandra komplimanger?

Det är det finaste man kan göra. Spelar ingen roll ifall det är din bästis eller någon framför dig i kön till Ica. Tycker du att den har något fint på sig/gjort något bra så ge den personen en komplimang! Du kommer göra den personens dag. Nu är det dags att vi i Sverige kommer ur vår trygga bubbla. Nu är det dags att vi gör varandra glada. 

Jag berömde precis Daniel Paris på fb för jag hörde honom på radion imorse och tyckte han var väldigt rolig. Så fick jag detta till svar: 

– ”och TACK, blev skitglad av din komplimang, betyder mer än du kanske trott
pözz”

Vet ni vad som hände med mig efteråt? Jag vart helt varm i hjärtat. Jag blev så glad över att han hade blivit glad. Jag tänkte inte på att han ens skulle reflektera över min beröm… Känns som jag redan gjort något vettig av denna dag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Dashi!

  Idag såg jag en tjej med likadana Nikes som dig, och det första jag tänkte var ”Nämen, sånna har ju Dasha och sånna byxor.. och är blond. Håller hon en sugarfree redbull i handen måste det ju vara hon!” Och mycket riktigt, i handen höll du en sugarfree redbull.

  Promenerade förbi dig och din vän på vägen till jobbet, ville vända mig om och berätta hur mycket jag diggar dig, men det gjorde jag inte. Och det ångrar jag så jag tänkte att jag skriver det här istället. Dashmeister, du är ball du.

  Puss, ha en bra helg.

  2012-08-31 01:13:08
  Svara
 • hoppas du får en fin dag!!

  Sylvia 2012-08-30 17:34:14 http://sylfadylfa.devote.se
  Svara
 • Vad härlig du är Dasha! Jag håller fullkomligt med… Precis som att du e så himla härlig och genuin!

  Svara
 • Tänkte bara höra om du skulle ha lust att göra ett kort inlägg eller liknande och berätta lite om hur det är att jobba som marknadsförare, då det är något jag själv tror att jag skulle vilja bli, men jag vet inte riktigt vad det innebär ännu, haha! Har förövrigt fått en ny toppenbra blogg att läsa, tack vare dig, grymt bra blogg! 🙂

  2012-08-30 15:59:26
  Svara
 • Problemet är att vi svenskar, eller ska jag säga i Sverige, så är alla så jävla up-tight och introverta. Ingen yttrar något till någon om det inte är ett absolut måste. Trist, men så är verkligheten. Givetvis finns det undantag, du verkar vara en.

  Ha en bra dag!

  2012-08-30 13:40:12
  Svara
 • Dasha du är fantastiskt vacker 🙂

  2012-08-30 13:02:58
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind