SVAR del 3 (sista)

hur lång är du?:)

172cm


Detta kan vara lite personligt, men när började du röka och varför? 
Kramar
 
Jag var väl 13-14 och tyckte det var häftigt. Hur klubbar man? Nybliven 18 pch vågar mig inte ut. Hur dansar man? Vad gör man?…U know.

Bor du i Stockholm så borde du komma till F12 imorrn så ska du få se hur man klubbar. Avslutning för mina kompisars klubb. Man dansar som man vill… När man blir gammla bryr mig sig inte om hur folk dansar. Det är sånt man gör när man är liten. Så länge man DANSAR! Älskar människor som dansar. Och vad man gör… Man hänger omkring med sina vänner. Man blir full. Pratar med okända män. Garvar. Sånt gör man ute. 🙂


Vad är det finaste en människa kan göra?
Vara omtänksam. Det värderar jag oerhört högt i alla mina relationer. 

Vad gör dig upprörd? 

När folk spelar dumma. När någon utger sig för att vara med dum än vad den är. 

Vad är din hjärtefråga?
Men gud. Det här var för svar fråga en söndag. Jag vet inte.  


Vad lyssnar du på för slags musik?
Vilket/vilka fotbollslag håller du på?

Jag håller väl på Hammarby. Men dör inte för dem. Jag lyssnar på Hiphop och Rnb. Dör för det dock. 

Jag har läst din blogg med tårar i ögonen kanske 7 gånger. Du är så sjukt härlig!

Jag älskar dig. Det är för oss jag skriver.

Hur stylar man skinnbyxor allra snyggast?
Men en enkel topp. Eller t-shirt. Ev något med öppen rygg. 

Vad är ultimata festklädseln?

Shorts/Jeans och en topp med öppen rygg. Bästa jag vet. Och skyhöga klackar, såklart.

Bästa affären i stockholm?

Typ Zara. Eller Topshop. 

När du flätar ditt hår över natten så att det blir sådär fettsnyggt hur gör du då, inabakade flätor,margareta flätor eller hur? tell me
Älskar din blogg blir total aslycklig av att läsa den. Kram på dig

Alltså. Helt vanlig fläta. Sätter båda händerna bakom huvudet och bara flätar. En slarvig jävel. Kan inte göra några speciella flätor. 


Hej Dasha. Jag undrar vart din superduperfina soffa är ifrån och om du träffar någon speciell just nu?
Puss på dig!!
MIO är den ifrån.
Och jag är inte ihop med någon. Men det sov någon här i veckan och dagen innan det sov han också hos mig och när vi promenerade till jobbet blev jag irriterad för att jag hade glömt min Red Bull hemma och när han sov hos mig dagen efter var han tvungen att gå och jobba tidigare än mig så när jag skulle gå hemifrån såg jag att han hade ställt en Red Bull vid ytterdörren. Jag dog. Erkänn ni också dog nu? (Hehe. Vet inte varfölr jag tog kort på den).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!