Livet (osv)

Nu ska ni få höra om tre saker som jag intalar mig själv när jag tycker livet inte är så roligt eller så lätt (bla till Johanna som maila mig i veckan). 

1) ”Det finns värre saker.” ”Om folk har kommit över när deras barn gått bort så kommer jag definitivt komma över detta.” (Tänker alltid att det måste vara något av det värsta man kan vara med om).

2) ”Det var inte meningen för oss” och ”Han är inte mannen i mitt liv”. För ifall han dumpar mig är han inte min man. Det var aldrig meningen för oss. Det är inte han som är The one. För skulle han varit det skulle det inte avslutats nu.

(Jag vet att detta kan vara svårt att intala sig ibland men det är hundra procent sanning. Han som ska vara mannen i ditt liv skulle aldrig behandla dig illa. Han skulle dö för dig. Inte åka hem med någon annan, tex.) 

3) ”Allt blir alltid vad man gör det till.” Går man tex in med attityden att det kommer bli en sugig kväll så kommer det att bli det. Men man får alltid försöka göra det bästa av situationen.

Blunda och skratta! Livet är ju hur kul som helst. Man ska leva och man ska vara snäll.  

OCH om inget av ovanstående hjälper er för att det gör så ont att ni nte vet vad ni ska ta er till så är det enda och sista tröstet jag har är tiden läker faktiskt alla sår. Det är både en befrielse och lite ångest om man tänker efter… Men tiden läker alla sår. Man glömmer bort de hemska detaljerna och allting slätas ut. Gränserna suddas ut och det kommer upp andra saker som inte är lika jobbiga men som gör att man koncentrerar sig på annat. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. live stream of horse racing

  watch fiba basketball live stream free 2023-07-07 04:53:37 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Alltså Dasha, det är till din blogg man kommer när man vill bli mer pepp på livet. Du du du och ingen har lärt mig att ta lite enklare på vissa saker och älska andra saker lite mer. Ett bättre perspektiv på tillvaron helt enkelt. Och det är guld värt. GULDDDDD. Med extra glitter. Neonljus. Stober. Rökmaskiner. Puss!

  2012-09-06 00:09:48
  Svara
 • Tack för bra råd!

  2012-09-05 19:56:57
  Svara
 • Tack Dasha!!

  2012-09-05 10:41:31
  Svara
 • Jag har precis fått mitt hjärta krossat och det känns som att jag ska dö

  2012-09-05 09:10:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!