Min helg i bilder

I fredags körde vi en mini aw på jobbet. Tog en öl och pratade om veckan som gått. 

Här är Damon. Han är chef för företaget vi delar kontor med. Hans företag heter PROBAG.

Sen vart det fredagkväll. Den spenderade jag med att äta charkisar och dricka rödvin. Och lite öl. 

Lördagdag spenderade jag i sängen. All day. Det spöregnade ju så det var så inte mycket annat man kunde göra. 

Lördagkväll däremot! Då vart det ”fint” väder. Eller iallafall relativt fint. Så jag tog på mig den lilla svarta och åkte hem till Damon på middag. Han bjöd på mat från PAPA. Och vodkaredbull. Sen vart det F12, och Wall och Amba och Whiteroom och avslutade kvällen med att nattbada med Mathilda

Efter nattbadet åkte vi hem till mig och sov. Dagen efter hade jag major cravings på saltgurka som jag typ alltid har när jag är bakis. Så vi handlade saltgurka och pizza på affären som vi pimpade med extra ost och köpte till bea och salsasås. 

Från ingenstans ringde Kulan och så att han, Lange och Oscar skulle komma förbi med glass. Jag betällde även chips och cola. Så lagade Oscar en kreation av mango, vaniljglass och dammsugare. Det var väldigt gott. 

Jag och Mathilda matade av tre filmer under dagen och när hon gick hem bestämde jag mig för att vara lite mer äcklig. Körde en pizza med extra allt. Extra ost, köttfärssås, salsa, stark salami, vitlöksås och pizzasallad. Den var perfektion i pizzaväg. My oh my. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!