TÄVLA MED LORÈAL

Har du alltid tyckt att du är lite snyggare än dina vänner? Att du blir sjukt bra på bild? Ja men ta chansen nu och ansök om att bli Loréals nya modell!

Fram till och med den 20:e september kan du vara med och tävla om att bli L’oréal Paris nya modell i samband med deras ”Castin Crème Gloss model tour 2012”. Loreal letar absolut överallt efter ett nytt ansikte till deras Crème Gloss – ÄR DET DIG DE SÖKER?

Du kan ansöka för att medverka i tävlingen på tre sätt. Skicka in en bild på dig själv och fyll i formuläret på L’oréals Facebook-sida, eller spana in körschemat för deras Street Casting Car som finns ute på vägarna för att plocka fram deltagare till tävlingen. Dessutom kan du besöka casting teamet mellan 5/9 – 11/9 på Åhléns City i StockholmMalmö och Göteborg, där det kommer finnas möjlighet att bli fotat och göra en anmälan på plats.


Som om inte det vore nog, så anordnar L’oréal ett event på Åhléns varuhus i Stockholm och Göteborg, 7:e respektive 8:e september, där deras egna colorist finns på plats för att berätta om höstens hetaste hårtrender. Och var på din vakt, för modellargenturen MIKA´s scouter kommer finnas utsända på eventet för att försäkra att de inte missar just dig!

I vinstpotten finns ett kontrakt med modellagenturen MIKA´s, en photoshoot för ett skönhetsreportage i tidningen Cosmopolitan och – självklart – medverkan som modell i vinterns reklamkampanj för Casting Créme Gloss. 

Låter det intressant? 
Körschema, mer information och anmälan hittar du HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!