Mot stranden

Nu ska vi gå ner till stranden som ligger ”0 m” från hotellet. Det var nämligen mitt enda krav på denna resa. Att jag vill bo på stranden. Älskar verkligen havet.

Är inte alls en pooltjej. Ibland brukar jag fundera på vad det är för människor som hatar stranden?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hi there to all, for the reason that I am genuinely keen of reading this website’s post to be updated on a regular basis. It carries pleasant stuff. free racing uk stream

    newsmax tv live 2023-07-15 03:16:51 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
    Svara
  • Jag hatar stranden! Sand är det värsta jag vet, precis som att jag har en fobi för det bara att jag inte är rädd för det. Tycker det är riktigt äckligt, det går verkligen inte att förklara hur mycket jag hatar sand! Det är dock ganska tråkigt, eftersom att jag hellre stannar hemma och solar en solig dag än att följa med vännerna till stranden..

    alva 2012-09-06 19:37:12 http://alvaa.devote.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!