Sardinen dag 1 (kvällen)

Vi har en strandpromenad på ca 10-15 minuter till gamlastan. På vägen dit fotade jag av ett par som skulle ta en bild varandra. Tyckte de va så fina. 

Ett annat par satt och åt middag vid båtarna. 

Sen tvingade jag Mammi att träna på att hantera kameran igen. Jag bad henne att inte fota flipfloppsen. Så högg hon av hela bena….

..så då fick hon ta ett gäng till. 

Världens finaste klännng är från märket DRYLAKE. Är superbilliga (ca 300-600kr) och finns HÄR.

På resturangen PAPA (i Sthlm) jobbar det en kille som är härifrån och han tipsade oss om en restaurang. Vi var super turister och gick med karta. 

Det var verkligen värt det. Resturangen var en dröm. Åt fisk/skaldjur till både förrätt och varmrätt. Ostronet gav jag till Mammi… Ville inte äventyra denna semester. Jag är nämligen allergisk. Det enda jag är allergisk mot faktiskt. Dock älskar jag det något otroligt mycket och brukar testa mig fram en gång per år. Är nog dags snart igen. 

När jag var i Paris för några år sen så föråt jag mig på dem… Åt ostron till förrätt både till lunch och middag I SEX DAGAR. Sista dagen kunde jag inte lämna toaletten… Sen testade jag igen hemma i Sthlm några månader senare och blev lika dålig. Och sen samma sak igen några månader senare. Så vi kan säga att jag framkallade denna allergi…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!