Sardinien dag 1

Nu har jag hittat till ett internetcafe. Fick gå några gator men det var det värt. Första dagen var det pretty dåligt väder. Det var molnigt och blåste ganska mycket. Men man ska inte klaga… Var ändå 26 grader. Och jag fick massa fräknar. 

Här har ni min Mami. Är hon inte finaste Mammi:n i stan? <3

Försöker lära Mammi systemkameran. Igår lärde hon sig att zooma. Så tog hon denna bild och var jättenöjd över att ”hon fångade parasollet i solglasögonen”. Så söt. 

Hur roligt är det att denna man posade på nästa bild? 

Detta är som sagt semester. Kommer inte bli många flashiga outfits och skyhöga klackar. Jag är här för att ta igen mig. Men ifall ni undrar så är solisarna från märket ”Prestige” och köpta på Åhlens för ca en hundralapp, jeanskjolen är förmodligen lika gammal som jag och t-shirten är Boudals gamla som jag klippt av. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!