Vinn en resa till New York MED MIG! Deltävling 1 – Gör din godaste äppeldrink

Ni som följer mig på Instagram såg igår att jag la upp en bild om att ni idag på bloggen kan vinna en resa till New York med mig i samarbete med head & shoulders nya Apple Fresh-schampo som släpps nu i höst. För det kan ni!!! I korta drag kommer det att gå till såhär:

Under de kommande veckorna kommer jag att lägga upp 5 deltävlingar på bloggen som alla har någonting med äpple att göra. Efter varje tävling kommer jag att välja ut en favorit. I slutet kommer det att finnas fem favoriter från min blogg och då kommer de fem tillsammans med mig att tävla i finalen mot fyra andra bloggare och deras fem favoriter om vem som får en resa till New York. Sen väljer en jury ut vilken bloggare och läsare som får åka till New York tillsammans. Jag har alltså chansen att åka till New York med någon av mina bästa läsare!

Idag är det dags för första deltävlingen och den går till såhär: ni ska göra er bästa äppeldrink (alkoholfri om du är under 18!)

Skicka in ditt bidrag till [email protected] innan imorgon, torsdag, 12.00 (snabba puckar) och skriv:

1 Utmaningens namn (Ex. Din bästa Äppeldrink),

2. Vilken bloggare du tävlar hos (alltså mig DASHA).

3. Ditt namn, mailadress, födelsedatum och länken till din blogg (om du har någon)

Här är mitt bidrag, en äppelsmoothie till frukost! Jag hade vaniljyoghurt, äppeljuice, banan och kanel i och sedan toppade jag med en äppelskiva doppad i socker och kanel så att det skulle bli lite fint… passade på att pynta bilden med en orkidé också eftersom de är så fina.

Okej KÖR! Skicka in bidrag och skriv en kommentar om du har någon fråga! <3


The Apple Fresh Challenge är en tävling i samarbete med head & shoulders. I fem deltävlingar kan man vara med och tävla om en resa till New York tillsammans med sin favoritbloggare. Skicka in ditt bästa bidrag för varje deltävling och håll tummarna för att du vinner. Av vinnarna i samtliga deltävlingar kommer sedan Devote tillsammans med head & shoulders att välja ut en slutgiltig vinnare som vinner resan till New York.

För att tävla skickar du in din bästa äppeldrink till [email protected] och skriver vilken deltävling du tävlar i samt för vilken bloggare i ämnesraden. De fem bloggarna och deras läsare som tävlar mot varandra är Flora Wiström, Melissa Overgaard, Dasha Girine, Georgina Caskey och Hanna Nyman.

Vinnaren kommer att bli informerad via mejl samt i den vinnande bloggen. Vid frågor går det bra att mejla Devotes chefredaktör Michaela Forni på [email protected]. Lycka till!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!