KÄRLEK MED DASHA

Hej,

Jag har världens dilemma. 
Jag har haft en affär med en kille som till en början hade flickvän. De gjorde sen slut för att hon misstänkte att han var otrogen med mig men hon fick aldrig något bekräftat.
Nu har vi gjort slut och han har börjat träffa henne igen.
Vill såklart inte förstöra något men känner ändå att jag måste få berätta för henne om oss, för det är en ganska jobbig grej att gå runt med.
Ska jag berätta och kanske förstöra något? Eller bara hålla tyst?


Du ska självklart bara hålla tyst. Det är bara onödigt och jättetaskigt och om detta kanske funkar mellan dem så låt dem vara. Jag säger detta med all ödmjukhet men det är faktiskt bara ogoistiskt av dig att säga något till henne nu. Och onödigt, nu skrev jag det igen. Men det är det. Det är inte jobbigt ”jobbigt” att hålla tyst om. Det suger att det inte funkade mellan er men så är det ibland och jag tror på att allt har en mening… Tex att detta breddar bara vägen till mannen i ditt liv. Låt dem vara. Kram och ha en fin helg! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. oaklawn park live stream

  fiba basketball live stream free 2023-07-07 04:19:06 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Hej Dasha!
  Jag har ett litet problem.. jag träffar en kille som jag verkligen gillar och allt känns bra och seriöst. Grejen är bara den att jag tidigare i somras(innan vi hade träffats) låg med en av hans kompisar. Jag vet inte om det är så att han vet något men flera av hans kompisar vet och jag undrar om jag bör berättar för honom? Och hur länge bör jag vänta innan jag berättar i så fall?
  Kram

  2012-09-17 17:28:33
  Svara
 • I think you just told her… Don’t you think that if the girl knows who you’re, she also knows about your blog?? /V

  2012-09-16 11:25:11 http://www.vixsays.blogg.se
  Svara
 • hoppas du får en fin söndag!

  Sylvia 2012-09-16 10:38:16 http://sylfadylfa.devote.se
  Svara
 • skitbra svar!

  Sylvia 2012-09-16 10:38:03 http://sylfadylfa.devote.se
  Svara
 • Wööööörd! 🙂

  2012-09-16 08:02:07 http://designandstuff.se
  Svara
 • Hej Dasha! Jag har en liten fråga, hur vanligt är det med otrohet bland dina vänner och bekanta? Eller i din omgivning?

  Jag har en gammal KK som har varit otrogen med mig eftersom han lyckades lura i mig att det var slut mellan han och hans flickvän. Sen har jag en jobbarkompis som haft flickvän i knappt ett halvår och hör av sig till mig ibland och tkr att vi ska ligga. Och för några veckor sedan så träffade jag en väldigt trevlig kille på krogen, gick hem med honom och dagen efter när jag kollade upp han på facebook så visade det sig att han hade flickvän.

  Är det så här vanligt eller är det jag som drar till mig killar som vill vara otrogna? Eftersom att du är några år äldre så kanske du har mer erfarenhet av det är? Hur är det i din bekantskapskrets?

  Så himla sorgligt och synd om tjejerna som dras med idioter.

  2012-09-15 19:26:18
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Emelie:
   Nej nej nej nje. Byt stad för fan. Bland mina vänner och killar är det inte så vanligt som du beskriver det! Klart det händer osv men absolut inte på denna nivå. helt sjukt. Män är svin btw. ♥

   Dasha 2012-09-17 11:23:02 http://dasha.devote.se
   Svara
 • Jag fick reda på otrohet genom att den andre tjejen berättade. Jag kan säga att det hjälpte inte någon, om man som ”den andre” berättar något sånt så är det enbart för att man själv är sårad eller vill förstöra för killen. Det kommer inget gott ur att berätta överhuvudtaget, inte för någon. Det här med att tjejer ska hålla varandra om ryggen är bara falskt i det läget för det man gör är raka motsatsen.

  Dasha, ditt svar var otroligt ödmjukt och helt enkelt bäst!

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!