The Apple Fresh Challenge. Deltävling 2 – din bästa äppeloutfit

Under de kommande veckorna kommer jag att lägga upp 5 deltävlingar på bloggen som alla har någonting med äpple att göra. Efter varje tävling kommer jag att välja ut en favorit. I slutet kommer det att finnas fem favoriter från min blogg och då kommer de fem tillsammans med mig att tävla i finalen mot fyra andra bloggare och deras fem favoriter om vem som får en resa till New York. Sen väljer en jury ut vilken bloggare och läsare som får åka till New York tillsammans. Jag har alltså chansen att åka till New York med någon av mina bästa läsare!

Idag är det dags för andra deltävlingen och den går till såhär: styla er bästa äppeloutfit! Det kan tex vara ett halsband med ett äpple, en grön tröja etc. Tolka fritt!

Skicka in ditt bidrag till [email protected] innan måndag, 12.00 (snabba puckar) och skriv:
1 Utmaningens namn (Ex. Din bästa Äppeloutfit),
2. Vilken bloggare du tävlar hos (alltså mig DASHA).
3. Ditt namn, mailadress, födelsedatum och länken till din blogg (om du har någon)

Okej KÖR! Skicka in bidrag och skriv en kommentar om du har någon fråga!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!