HELG I SKÅNE

FREDAG

På fredagen tog vi tåget ner till Höör i Skåne. Att åka tåg är ju inte så där jättekul men allt blir ju vad man gör det till. Det vet ni va? Egentligen skulle vi vara fem på tåget men bara tre kom med. Petra fick förhinder och Per missade tåget med ca 10 sekunder. Vi stod och håll i dörrarna tills väktarna kom och bokstavligt puttade in oss i vagnen. Men han tog ett tåg som gick 30 minuter senare. 

Vi var som sagt hos vår kompis Dreyers gård. Och här har han lagat middag till oss. Dreyer är magisk i köket. 

Dreyer!!

Visst vet ni att innan varje bra bild så tar man alltid ca 3-4st innan? Här är en tex. 

Så körde vi hemmafest. Vi var ca 7 gubbar som stod och dansade till gamla hits och vrålade med till Whitney Houston. När Dirtydancing-låten kom på så försökte vi med det berömda lyftet. Jag klarade inte det. Men Micki gjorde!!!!

LÖRDAG

…vaknade jag med världens baksmälla. Å herregud vad jag mådde. Brukar aldrig bli bakfull. Men denna var olidlig. 

Men sen kom vi på att vi var på landet och friskluft är ju magiskt så jag och Smarran tog en långpromenad. Pussades med hästarna och såna saker. 

Jag hittade en död groda. Tyckte den va annorlunda. 

Sen vaknade de andra och efter lunchen så hängde vi i solen lite. 

På kvällen var det dags för Kräftskiva!!!!!!! (Som jag älskar över allt i hela världen vet ni va?)

Sen var det fest och dans och andra trevligheter. 

SÖNDAG


Då var jag en trött tjej….

På kvällen fick jag äntligen min saltgurka och började äntligen känna mig som en människa. Sen åt vi tacos och myste. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!