KÄRLEK MED DASHA

Hej Dasha!
Jag har ett litet problem.. jag träffar en kille som jag verkligen gillar och allt känns bra och seriöst. Grejen är bara den att jag tidigare i somras(innan vi hade träffats) låg med en av hans kompisar. Jag vet inte om det är så att han vet något men flera av hans kompisar vet och jag undrar om jag bör berättar för honom? Och hur länge bör jag vänta innan jag berättar i så fall?
Kram

 

Nej nej nej du ska absolut inte berätta något. Varför? Han kanske blir lite ledsen och det där är något som tillhör det förflutna. Innan ni började tycka om varandra. Och jag tror att han vet. För vet hans kompisar att ni träffas har de definitivt sagt det. Sen tror jag även att hans syn på dig kanske kan ändras ifall ni inte setts så länge så därför är det bara att låta det va. Beror ju iof på vad han är för kille… Jag vet ju att jag tycker det suger ifall någon jag tycker om skulle vart med någon av mina vänner men i slutet av dagen så är det faktiskt bara så att det bara är sugigt. Skulle jag bli kär skulle jag förmodligen aldrig få för mig att dumpa den killen bara för att någon av mina kompisar vart där. Skulle du? Jag tror nämligen inte så mycket på detta att man ska berätta allt. Vissa saker mår man bara bra av att inte veta och då ska den andra personen hålla det för sig själv. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!