Baka liten kaka med THE APPLE FRESH CHALLENGE

VINN EN RESA MED MIG TILL FREAKIN NEW YORK!!!

Under de kommande veckorna kommer jag att lägga upp 5 (detta är nummer 3) deltävlingar på bloggen som alla har någonting med äpple att göra. Efter varje tävling kommer jag att välja ut en favorit. I slutet kommer det att finnas fem favoriter från min blogg och då kommer de fem tillsammans med mig att tävla i finalen mot fyra andra bloggare och deras fem favoriter om vem som får en resa till New York. Sen väljer en jury ut vilken bloggare och läsare som får åka till New York tillsammans. Jag har alltså chansen att åka till New York med någon av mina bästa läsare!

Idag är det dags för andra deltävlingen och den går till såhär: Gör din bästa efterrätt med äpple! 

Skicka in ditt bidrag till [email protected] innan måndag, 12.00 (snabba puckar) och skriv:
1 Utmaningens namn (tex Äppeldessert!),
2. Vilken bloggare du tävlar hos (alltså mig DASHA).
3. Ditt namn, mailadress, födelsedatum och länken till din blogg (om du har någon)

 

 

Jag gjorde inbakade äpplen. Superduper enkelt. Gröp ur dem och sen fyller ni dem med lite vaniljkräm blandat med vaniljsocker och smältsmör. Alla vet att en bra efterrätt innehåller mycket smör och mycket socker. Riv även lite kanelstänger över röran.  

Låt dem stelna till sig i frysen och sen in i ugnen med dem så de blir mjuka men inte rinniga. Servera med Kaffe. Mysigt va? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!