Han ska vara

Tar livet slut när man skaffar en partner? Jag och en killkompis brukar prata om förhållande och singellivet pretty ofta. Refererar till olika erfarenheter. Häromveckan sa han att jag var old gods på marknaden efter 29år. Så jag har inte tid att kasta bort 2år på någon kille jag inte tror jag ska gifta mig med. Men det där är en annan diskussion i sig!

Idag pratade vi om att livet blir annorlunda när man blir ihop med någon. Att en del av ”det roliga” tar slut. Han såg ”Baksmällan 2” i helgen och vart påverkad. Att det inte kommer vara så längre. Så fråga han mig vad jag skulle sagt ifall min kille ville åka på en grabbgresa. Utan att tveka eller tänka så sa jag att det skulle han självklart få göra. Men jag skulle bli sur ifall det hade påverkat våra planer. Om han tex sa att han inte kunde åka med mig nånstans i sommar pga grabbresan. Men annars så är det väl självklart han skulle få göra det.

Jag skulle aldrig vara ihop med en kille som inte jag litade på. Spelar ingen roll ifall de åkte på en grabbresa till Island eller Ibiza. Det är inte det de handlar om. Det handlar om att i min värld så är familjevärderingar väldigt viktigt. Jag skulle tex inte vilja vara med en kille som jag inte tror skulle prioritera familj (här kollade han på mig som om jag var sjuk i huvudet som tänkte så) men jag tror det är den kvinnliga instinkten som kommer in i bilden.

Man brukar ju skoja om att vi tjejer målar upp barn och bröllop så fort vi träffar en kille. Men det är sant. Ser vi inte att killen skulle kunna vara far till ens barn så brukar det inte hålla länge. (Jag har dumpat killar för mindre. En kille en gång för att han hade långt brösthår. Ha ha. Oklart, jag vet. Men jag vart äcklad… Men då pratar vi ca 7cm!!!) 

I min topp tre värderar jag att han ska vara omtänksam, rolig och familjär. Det är viktigt. Hos min killkompis var snygg nummer två. Hos mig är det väldigt mycket längre ner. Det är väl ett plus men det är inte något som är viktigt. Jag skulle inte dumpa en kille för att han är en 3:a och inte en 9:a. Men jag skulle dumpa en kille utan att blinka om han inte var omtänksam. 

Det jag vill komma fram till är att man inte ska nöja sig. Ge inte upp drömmen om en bra kille. För de finns där ute. Haka inte upp er på killar som gör er ledsna. Det ska inte vara så. Kärlek är något som är nice och kul och roligt och helt fantastiskt. Det ska inte innehålla besvikelse och stress och tårar och skrik. 

Puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!