KÄRLEK MED DASHA – THE APPLE FRESH CHALLENGE – Edition

Hejsan Dasha! 

jag har ett problem, jag är kär men i fel kille. Han beter sig som ett svin och har hundra tjejer efter sig. Men vi har ett förflutet om man säger så. Vi båda har varit kära i varandra men det kom andra saker emellan. Men nu är jag så kär i honom. Men jag vet inte vad jag ska göra, han visar inget speciellt för mig. Han beter sig likadant mot mig som han gör med de andra. Och vi har haft sex en gång men jag tror att det bara var sex för honom men inte för mig. Hjälp mig! vad ska jag göra???? glömma honom totalt och gå vidare eller inte?? Kram
 
Hej söta lilla P! Jag hör dig… Men jag förstår inte vad du menar. Du säger att han är ett svin och inte behandlar dig som en prinsessa?
Tänk så här.
Du tittar ut genom ditt sovrumsfönster och inser att detta är årets första sommardag. Solen ligger verkligen på och du går ut i trädgården barfota i dina pyjamasshorts. Gräset är fortfarande lite fuktigt från natten men du känner att den här dagen, den kommer bli magisk. Men det kurrar till i magen på dig. Så du går fram till ert äppelträd och inte FAN plockar du upp ett ruttet äpple som fallit till marken? Det lämnar du ju till pissmyrorna som redan krälar där på marken? Eller hur?
Sikta högt och plocka ett av de glansiga. <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!