Perspektiv

Jag vill att ni inte ska tro att mitt liv bara är felfritt hela tiden. Att det är en liten dröm på rosa moln. Att jag äter pizza dagarna i ända utan att gå upp i vikt eller att jag aldrig fått mitt hjärta krossat. Att jag lämnar killar utan att blinka eller vända ryggen om. Att min familj är felfri eller att jag bara har bra vänner runt omkring mig. 

För så är det inte. Jag har både fått mitt hjärta krossat och bråkat med vänner och varit med om massa andra hemska saker som ni förmodligen skulle få mardrömmar om ifall jag berättade. 

Idag har jag gråtit två gånger, av två olika anledningar. Och inte för att jag var trött eller grinig utan för att jag har två saker i mitt liv som verkligen tynger mig. Eller egentligen tre men den sista har jag grävt ner så djupt att det ska krävas väldigt mycket för att den ska få krypa fram och påverka mig. Men det är två saker som jag kämpar med varje dag. Ena är bara några dagar gammal och den andra ungefär två månader gammal. 

Men vad jag vill säga er är att när något är jobbigt så sätter man sig ner och så tar man tag i det. Man gör något åt det. Man funderar på hur man kan lösa detta problem och så löser man det. Om lösa betyder att man aldrig mer tar upp detta så gör man så. Alla problem är inte ”lös bara”. Vissa måsta man bara radera från sitt liv. Andra måste man spara sig till och tredje måste man face:a. 

Då blir livet fantastiskt. Men ignorera dem inte. För de kommer komma tillbaka och bita dig i rumpan. Glöm aldrig att karma is a bitch. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!