Livsviktig information till er läsare

Ni vet att det finns en anledning till varför man ska beställa sina skönhetsprodukter och andra oviktiga nödvändigheter från Bangerhead va?  

JO för att de är billigare! De är billigare än er vanliga återförsäljare.

Så istället för att sätta sig och åka någonstans, ställa sig i kö och köpa något som är dyrare kan man ligga bekvämt i soffan med datorn på magen, med exempelvis Gossip Girl i bakgrunden och beställa allting från Bangerhead för en billigare peng. 

Jag beställde luktagott ljus från Voluspa. Som är magiska. Och sen även en sån där luktgrej av olja man stoppar träpinnar i så luktar det super. Har min i badrummet. Och ansiktskräm från Clarins

Sen… Beställde jag även min parfym. Jag har nämligen använt samma i ca 6år. Det är Paris Hilton och den luktar godis och jag älskar den. Alla retar alltid mig och skrattar åt mig och säger att jag borde skämmas men det gör jag inte för att jag gillar den och den är jag. Och på Bangerhead är den så billig att jag egentligen borde beställa fler nu när jag tänker efter… I butiken brukar den ligga på 550:- plus och på Bangerhead endast 349:-. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!