Vill du också ha lika fint hår som mig?

Hej hej hallå bloggen. 

Jag gjorde ju håret hos Great Lengths här i Stockholm och fick en superrabatt för att jag satt hårmodell. Vilket betyder att man bara betalar för håret och inte jobbet. Ni vet hur det är med bloggen och spons och såna saker och det här är verkligen ett företag jag kan rekommendera ända från hjärtat. Jag har haft mitt hår i snart två månader och det är fortfarande lika fantastiskt som det var första veckan. Jag känner på riktigt att jag gått upp i snyggskalan sen jag skaffade håret. En hel poäng. Kanske två. Det kan va du. Just saying. 

Nu är det så att till helgen (lördag + söndag) ska de hålla kurser i Piteå och söker två modeller! Så bor du i Piteå hör genast av dig till dem! Du kommer inte ångra dig.  

Maila dem bild på dig och ditt hår hit: [email protected]
Ring om du har några frågor hit: 08-57919190

Här är lite random pics på mig i mitt fina hår. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!