Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min fina helg i bilder

På fredagen efter jobbet så hade DEVOTE ett event ihop med BANGERHEAD. Fick bla håret fixat och mingla med massa vänner. Vi var ca 30 bloggerskor och så killarna från Bangerhead. Tror ni de hade det trist eller. Hehe. 

När vi stod inne på deras salong som ligger på Humlegårdsgatan kommer det in en kvinna och delar ut en bunt med såna här. Vi skrattade så vi kiknade men är ni intresserade så go for it. 

Me and my girlfriend. 

Efter minglet gick vi alla i samlad trupp till restaurangen Vassa Eggen där vi blev serverade massa olika rätter. Det är ändå det bästa jag vet. När man äter lite av varje. Och alla delar på allt. Så socialt och mycket trevligt. 

Här är Bangerheads AD som jag tvingade att posa med med mitt nya skal. Visst är det magiskt? Fick det av Petris här om veckan. Det kommer från Glitter

På lördagen vaknade jag väldigt tidigt och drog iväg ett sms till Forni. Eftersom att hon svarade ca 20 minuter senare så drundrade jag ner till henne och förklrade vinfrukoten öppnad! Vi skvallrade om natten som gått och skrattade och såna saker. Sen blev lilla Forni trött så jag fick gå upp till mig igen… 

I väntan på att hon skulle vakna drack jag lite Limoncello OSV. 

Sen åkte vi hem till några killkompisar och körde på ett dagskrök. 

När klockan slog middag så ringde vi runt halva stan och så fick vi bord på min favoritrestaurang PAPAS. Hela 12 personer. Det var inte dåligt av dem. Jag tog lite charkisar till förrätt och som vanligt en dubbel carpaccio till varmrätt. 

Sen drack vi lite shots… Här hotshots <3

På söndagmorgonen bjöd jag lite kompisar på pannkakor hemma hos mig. 

På kvällen åt jag såklart tacos. Är nästan ett måste på söndagarna. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jag bara älskar hur du klampar dit med en vinflaska sådär på morgonkvisten! Önskar jag hade kompisar som var lika sköna som dig! 🙂

  2012-10-01 19:30:08
  Svara
 • Dasha, kan inte du göra ett hemma hos mig inlägg , som på denna bloggen (http://rodeo.net/niotillfem/2012/09/valkommen-hem-till-mig/)

  Är så himla nyfiken på att se hur det ser ut hemma hos dig 🙂

  2012-10-01 16:25:35
  Svara
 • Lashtoniic som är ett ögonfransserum kör en kampanj just nu, där man kan få beställa hem varan för endast 199 kr istället för 995 kr-80% rabatt.
  Passa på att beställa hem medan de har denna kampanj…har själv beställt och vill ha längre/tjockare fransar. Tipsar dig om kampanjen så du kan ta del :o) Bra present till dig, en vän eller partner :o)

  Länken under skickar dig till vart du ska beställa :o)

  http://gia-angelina.blogspot.se/2012/09/tankte-testa-fa-langre-fransar-o.html

  2012-10-01 14:58:28 http://gia-angelina.blogspot.se/
  Svara
 • love life

  2012-10-01 14:56:40
  Svara
 • love life

  2012-10-01 14:56:31
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind