Vinn ett par JEANS!

Hej hej. Nu har ni chansen att vinna ett par jeans från BIK BOK! . Genom att kommentera i inlägget nedan hur du stylar ett par jeans på bästa sätt. Strl som finns att vinna är dessa: 

XS= 24″-26″, S =  26″-28″, M= 28″-30″, L= 30″-32″ 

Och så här ser modellerna ut! 

Jag stylar mina helst med ett par klackar… Suprise suprise. 

Lycka till och go crazy. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
62kommentarer
 • Good article with great ideas! Thank you for this important article. Thank you very much for this wonderful information. hipodromo camarero en vivo

  www.newsmax.com live 2023-07-15 02:14:39 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Great website. Lots of useful information here. I look forward to the continuation. watch horse racing

  fiba basketball live stream free 2023-07-07 03:24:12 https://freehorseracingtv.com/live2/fiba-basketball-live/
  Svara
 • Jag ta de som ä skönt, men jag bryr mig hur jag ser ut men sköna jenase å en snygg tröja funkar:)

  Kontakta på fb.
  /julia

  Svara
 • Jeans går verkligen att matcha till vad som helst, men jag älskar att matcha med en lite lösare skjorta där ena sidan är lite sådär slarvigt nerstoppad i byxkanten. Tillsammans med det tuffa boots till vardags och klackar till festen, plus en slarvig knut i nacken. Voila!

  2012-10-08 19:18:33
  Svara
 • Jag tycker aldrig att det finns något rätt och fel utan jag stylar alltid efter humör och hur jag mår. Är jag trött åker oftast någonting enkelt och väldigt färglöst på tillsammans med en stilren klocka. Är jag på bra humör brukar jag vara med inspirerad och brukar satsa på detaljer som t.ex. smycken, en snygg håruppsättning eller ett par färgglada läppar. Fryser jag är en stickad tröja och ett par snygga boots det självklara valet. På sommaren finns det nästan inget snyggare än ett par riktigt ljusa jeans och ett vitt enkelt linne till en snygg bränna och ett somrigt hår! Kram
  [email protected]
  p.s jag hade valt KICK modellen i strl XS

  2012-10-08 18:34:53
  Svara
 • Oups glömde storleken! S såklart!

  Rebecka 2012-10-05 23:06:34 http://975317.devote.se
  Svara
 • Eftersom jag nästan aldrig bär jeans så har jag det dom lata dagarna då jag helst skulle vilja gå runt i mysisar och tjockiströja. Jag stoppar ner ett lite större vitt linne och matchar det med en röd/massa-andra-färger-skjorta och grova kängor. Håret sätts upp i en stram bulle och sminkningen är så neutral som möjlig. En outfit för lata dagar helt enkelt!

  Rebecka 2012-10-05 23:05:43 http://975317.devote.se
  Svara
 • Jag stylar gärna mina jeans med en oversize kavaj, en snygg t-shirt med ett budskap på (typ carpe diem) och converse. Enkelt, bekvämt å snyggt 😉

  Skulle vilja ha ett par Grouipie flex stl M

  2012-10-04 11:36:47
  Svara
 • Om jag skulle styla ett par jeans på bästa sätt så skulle jag använda mig av en vit slapp t-shirt, en svart mc-inspirerad skinnjacka, ett par Acne Pistols och med en vit tygpåse i handen.

  2012-10-04 11:20:06
  Svara
 • Nu till hösten och vardags skulle jag styla med ett par boots,och en oversized stickad tröja. Till fest skulle jag styla de med ett par sky-high heels och en snygg glittrig topp!
  Storlek S =)

  2012-10-03 22:35:01 http://paulinaerica.devote.se
  Svara
 • Med en enkel vit tshirt, ett powerhalsband och en snygg klocka. Givetvis åker skinnjackan på över! 🙂 För att snygga till den enkla tshirten brukar jag ta en toffs och göra som en liten knut på insidan, för att få lite roligare ’fall’.

  2012-10-03 21:52:09
  Svara
 • Jag skulle styla KICK-jeansen med en delvis instoppad, halvtransparent, oversized vit t-shirt över en svart, axelbandslös bustier. På fötterna skulle jag ha ett par svarta, ankelboots och på armen skulle jag ha en svart skinn-väska med nitar på undersidan. (strl s) 😀

  Grym blogg!

  Greta 2012-10-03 21:00:08 http://.devote.se
  Svara
 • Jag stylar jeans med det mesta faktiskt. Oftast med fina romantiska blusar i någon ljus färg till. Eller ljusrosa kofta med volanger på. Men sen älskar jag smala jeans och känner mig sjukt snygg i det, därför gillar jag även att bara ha ett par snygga jeans som sitter bra och en enkel, skön t-shirt. Love!

  2012-10-03 17:34:36
  Svara
 • Jag skulle stylar mina jeans med svarta Prime Boots, en stor grå stickad kofta, en vit instoppad skjorta eller en slapp t-shirt i svart eller vinrött. En stor svart halsduk till det. Många armband är ett måste varje dag jag använder även en stor herrklocka! En slarvig hästsvans. Voila!

  (strl S, KICK)

  2012-10-03 16:37:32
  Svara
 • Hej tjejen!

  Jag stylar helst mina jeans med en svart body, ett par snygga boots, en stor stickad, färgad halsduk, svart skinnjacka och ett par snygga solglasögon.

  Jag är sugen på Kick strl S.

  PS. Din blogg är grym! Speciellt Kärlek med Dasha! 🙂

  2012-10-03 11:30:21 http://konsekvenslost.blogg.se
  Svara
 • Hej! Allt beror ju givetvis på vad man ska göra, men något som jag gillar är att ha en snygg t-shirt, jeans och ett par snygga skor. Men man kan ju variera både skor och färger på dom,t-shirten kan man variera med färger och om den sitter slapp eller tight, dubbla lager. Men för att piffa upp allt kan man ha några snygga smycken, make up är också något som piffar upp hela outfiten. Även håret. Men har man en dag man bara ska ut och fika kan jag sätta upp håret och sedan ta ett lager mascara, jeans, t-shirt och ett par skor som är ganska neutrala sen piffar jag upp med något snyggt smycket. Finns så mycket att styla med och det är något som är så roligt, att stå och testa kläder och kolla i spegeln vad som passar och inte. Men jeans, t-shirt och ett par snygga skor, då kan inget gå fel 🙂 Kram

  Svara
 • Jag matchar mina jeans med ett par svarta jeans och mitt underbara älskade skärp från burberry med det klassiska mönstret.

  ida 2012-10-03 10:37:37 http://584102.devote.se
  Svara
 • Hej Dasha!

  Kick-ass tävling, alla jeansen var ju skitsnygga så det blir svårt att välja ett par!

  Men jag valt ”Groupie flex”. I drömmarnas land hade jag matchat dom på följande vis:
  – Med ett par snygga svarta ASH stövlar med nitar
  – En snygg oversized mörkgrå tshirt ifrån Alexander Wang
  – Lyxig och alldeles perfekt skinnjacka ifrån Muuba
  – Diskreta guldhalsband ifrån Dogeread
  – Herrklocka i guld ifrån Michael Kors
  – En svart giant work Balenciaga när man ändå befinner sig i drömmarnas land

  Som du ser, mycket svart och enkla plagg. Just the way I like it. Blir dock att hitta snygga lookies hos budgetkedjorna istället!

  Jag tycker inte bara att jeansen är snygga, jag är även i stort behov utav ett par. När mitt ex dumpade mig i höstas hamnade jag i svacka och gick upp väldigt många kilon. Jag kände med värdelös, tjock, misslyckad och ledsen.

  Tack vare underbara vänner har jag äntligen börjar träna och äta rätt. Min depp-kilon har rasat av mig och jag mår bättre än aldrig förr.

  Jag är fin, härlig, snäll, rolig, omtänksam och förtjänar en kille som behandlar mig väl. Så nu när jag hittat tillbaka till mig själv så ska här ut och raggas, gärna i dessa snygga jeansen 😉

  Kram till dig!

  (Jag hade valt storlek S)

  2012-10-03 10:02:59
  Svara
 • Hej Dasha!

  Kick-ass tävling, alla jeansen var ju skitsnygga så det blir svårt att välja ett par!

  Men jag valt ”Groupie flex”. I drömmarnas land hade jag matchat dom på följande vis:
  – Med ett par snygga svarta ASH stövlar med nitar
  – En snygg oversized mörkgrå tshirt ifrån Alexander Wang
  – Lyxig och alldeles perfekt skinnjacka ifrån Muuba
  – Diskreta guldhalsband ifrån Dogeread
  – Herrklocka i guld ifrån Michael Kors
  – En svart giant work Balenciaga när man ändå befinner sig i drömmarnas land

  Som du ser, mycket svart och enkla plagg. Just the way I like it. Blir dock att hitta snygga lookies hos budgetkedjorna istället!

  Jag tycker inte bara att jeansen är snygga, jag är även i stort behov utav ett par. När mitt ex dumpade mig i höstas hamnade jag i svacka och gick upp väldigt många kilon. Jag kände med värdelös, tjock, misslyckad och ledsen.

  Tack vare underbara vänner har jag äntligen börjar träna och äta rätt. Min depp-kilon har rasat av mig och jag mår bättre än aldrig förr.

  Jag är fin, härlig, snäll, rolig, omtänksam och förtjänar en kille som behandlar mig väl. Så nu när jag hittat tillbaka till mig själv så ska här ut och raggas, gärna i dessa snygga jeansen 😉

  Kram till dig!

  (Jag hade valt storlek S)

  2012-10-03 10:02:58
  Svara
 • higher (stl S) hade jag stylat med en oversize skjorta, stor klocka, skinnjacka, ett par högklackade ankelboots och stort lockigt hår. 🙂

  2012-10-03 07:55:32
  Svara
 • vit t-shirt, svarta skinnboots, en fet herrklocka och rufsigt hår!

  2012-10-02 19:34:15
  Svara
 • Jag stylar mina jeans med ingångna boots, en fluffig tröja man kan gossa sig ner i och en pluffsig svart mössa:) Bekvämt is tha shit!

  Älskar dom svarta jeansen i storlek M 😉

  Pussar:D:D

  2012-10-02 17:04:43
  Svara
 • Jag stykar jag jeans med ett par svarta boots och en rosa veckad blus.
  Storlek S

  Ulrika 2012-10-02 15:50:14 http://.devote.se
  Svara
 • Efter att ha gått ner 10kg och innan knappt kunnat använda jeans så älskar jag nu att bära jenas. Stylar dom tillsammans med allt? Jeans passar ju förtusan till allt. Stickad tröja, en härlig tisha, färgglatt eller svart. Converse eller högklackat, uggs eller easytone. Eftersom jag bor i Norrland har jag nu införskaffat ett par riktigt mysiga och rätt fula vinterskor men kommer bli fräckt med ett par riktigt slimmade jeans 🙂 Älskar höga jeans och vinner jag vill jag ha storlek 27″!

  2012-10-02 11:20:57
  Svara
 • Till en vit mysig stickad tröja och ett par svarta dr martens. Lösa lockar och en färgglad halsduk. klart! Perfekta höst outfiten, hur mysigt som helst! kram 🙂

  No 2012-10-02 09:09:33 http://feelingfree.devote.se
  Svara
 • Åh! jag hade använt mina higher stl s tillsammans med sambons vita skjorta och rufsigt hår för en skön hemmakväll. För en kväll ute med bästa vännerna hade jag använt dem tillsammans med svarta dc martens en cerise top som är avskuren i midjan, massa silversmycken och samla håret i en stram knut:)kram!

  2012-10-02 08:18:40
  Svara
 • Jag hade stylat modellen kick med ett par cognac färgade sönderslitna skinnboots. Gärna mina by Koah med nitar på. Till det en klassisk vit lite slapp tischa. Hellre för slapp än för tight!!! Till det hade jag haft en ljusbrun moccaväska med långa fransar på och en klassisk silverklocka på armen och mitt lilla peacehalsband som jag är kär i. Och självfallet mitt utsläppta lite lätt sängruffsat blonda hår. Boho möter city typ, alltid en vinnande ”jag bryr mig inte men är piss-snygg outfit”

  2012-10-01 23:22:51
  Svara
 • Jag hade velat styla ”groupie flex” till (tamtamtam) en svart stickad tröja med öppning i ryggen, ett maffigt halsband som glimmar och ett par svarta ankelboots som kan vara det bekvämaste och snyggaste under vardagar 🙂

  2012-10-01 21:42:22
  Svara
 • Jag stylar helst ett par blåa jeans med en vit slapp skjorta i modellen större, med ärmarna slarvigt upprullade en liten bit.

  2012-10-01 21:38:45
  Svara
 • Jag skulle styleat kick jeansen med ett par dr martens till en svart uppvikt mössa, och grå college tröja med tryck på! Höstkläder för winn! Puss (strl. S)

  2012-10-01 21:30:34
  Svara
 • Stylar ett par jeans snyggast med en vit skjorta och ett par boots samt en skinnjacka (biker modell) toppar det hela med en halsring och en herrklocka! 🙂

  Jag skulle vilja vinna funky flex storlek xs!

  Hanna 2012-10-01 21:05:02 http://877583.devote.se
  Svara
 • Finns inget snyggare och enklare än ett par jeans, en vit blus, svarta Dr martens och slutligen läppstift på läpparna, antingen röda, orange eller rosa, vad som passar dig bäst! Storlek L 🙂

  Louise Olsson [email protected]

  2012-10-01 21:02:53
  Svara
 • jag har alltid jeans på mig, stylar med olika saker varje dag! men en favorit är en stickad tröja, bästa är en som mamma stickat ♥

  2012-10-01 20:51:23 http://igeland.blogg.se
  Svara
 • Jag stylar mina jeans med ett par riktigt tuffa mc-boots med mycket nitar och en svart transparent skjorta och ett maffigt halsband!

  2012-10-01 20:34:27
  Svara
 • dasho! jag hade, tillsammans med funk flex i strl s, valt svarta buffalo-platådojs, en grå oversized hoodie med huvan uppe och mitt hår i mittbena utsläppt. lite som rebecka&fionastyle, fast jag hade aldrig sett lika svår ut som de gör eftersom jag ler nästan jämt. puss

  2012-10-01 20:28:43
  Svara
 • När jag var 15 år broderade jag en fjäril på en framfickan. Den blev jättefin!

  2012-10-01 20:23:32
  Svara
 • Oslagbart med en snygg tshirt! Jens tshirt och ett par killer hells så är saken biff!

  2012-10-01 20:15:44 http://choooselife.wordpress.com
  Svara
 • hej dasha!
  jag stylar ett par tajta bikbok jeans till ett par snygga bikerboots, ett maffigt halsband samt en enkel blus, funkar både dag- och kväll! 🙂

  strl 25

  kram

  amanda 2012-10-01 19:55:50 http://bootylicious.devote.se
  Svara
 • Jag stylar helst mina bekvämaste, lite halvt slitna favoritjeans som hängt med alldeles för länge nu men som jag inte förmår mig att slänga, med en vacker topp och slarvigt uppsatt hår för en sådar snygg salt vs. socker look. puss

  2012-10-01 19:52:16
  Svara
 • Jag hade stylat modellen Higher med en svart snortight topp(eller body) och en fjäderväst och ett par svarta platåer till det! Ett snyggt tunt skärp och en stram knut i nacken och ett snyggt läppstift till det! 🙂 det hade jag känt mig smashing i! 😉 m(28-30) kram till dig!

  2012-10-01 19:15:37
  Svara
 • Jag skulle valja modellen kick flex, tillsammans med mina extremt utslitna converse, skonaste mjuka acne tischan, min Lakers keps och storsta leendet! Sen ut och dansa med girlsen ♥

  2012-10-01 19:02:02
  Svara
 • Fin blogg! 🙂
  Kolla gärna in min med 🙂

  Natacha 2012-10-01 18:51:49 http://atstorning.devote.se
  Svara
 • Räddaren i alla klädkrisdagar är ett par jeans stylade med en snygg vit t-shirt och ett par klackar. Enkelt och alltid lika snyggt! Det är en outfit som även går att variera med olika typer av accessoarer som får ta plats och synas.
  Ett par higher strl M skulle inte sitta fel!

  2012-10-01 18:40:31
  Svara
 • Bäst stylas ett par jeans med ett stort leende! Ett leende gör ju en snyggare i vad som helst. Puss!

  2012-10-01 18:39:17
  Svara
 • Hej Dasha! Jag hade valt KICK modellen i strl XS. Ett par grå jeans som kick passar till både fest och till vardags. Till vardags hade jag stylat med Acne pistols, en slapp tischa från till exempel Acne eller cos. Sedan hade jag kört på en fiskbensfläta eller lite slarivga lockar samt hoppat på trenden med blingade halsband. Till fest hade jag satsat på ett mega fin blus, sexiga höga klackar och en stram knut. Samt en sminkning med det plommonlila/morkröda läppstiftet. Kram

  2012-10-01 18:34:22
  Svara
 • Jag stylar ett par snygga jeans med Ett par svarta Jeffrey campbell med nitar, och ett linne och en jeans jacka ovanpå med massor av fina armband och en klocka! Hoppas verkligen på vinst ! Skulle lätt behöva ett par jeans, fyller år på torsdag så skulle varit en riktigt n e födelsedags present hihi :))

  2012-10-01 18:27:19 http://Nikkki.se
  Svara
 • Jag stylar jeans med mc-inspirerade boots, en cremefärgad stickad tröja, skinnjacka och en snygg väska. Alternativt om man vill vara mer uppklädd, med pumps, svart peplumtopp och ett snyggt blingbling-halsband 🙂

  Jag har strl S och vill helst ha Kick om jag vinner!

  2012-10-01 18:26:32 http://birdsandbees.webblogg.se
  Svara
 • hej ! fin blogg, jag har skaffat ny blogg och skulle bli jätte glad om du kikade in och kanske slängde in en eller två kommentarer 🙂 kram ♥ snygg stil du har föressten 🙂

  karoline 2012-10-01 18:19:38 http://1026144.devote.se
  Svara
 • Jenas är jenas. Ett par blå lite uppkavlade där nera med en vit lös tisha. Svarta läder boots och en oversize skinnjacka. Till de tänker jag mig en enkel herrklocka i silver och några nätta ringar. Sen en I just woke up frilla på de.
  Ha en fin dag!

  2012-10-01 18:18:04
  Svara
 • Stylar mina jeans med ett par snygga Boots och ett skärp med fräscha detaljer.

  Malin 2012-10-01 18:16:16 http://758019.devote.se
  Svara
 • Jag stylar helst ett par svarta slanka jeans med en tight svart tröja! Skitsnyggt när det går ton i ton. Man blir snyggare på alla sätt! Gärna en klocka för att bryta av diskret. För att få längre ben är det ett plus med klackskor. Sen ett par glansiga läppar gör det hela mycket bättre! Lätt att piffa upp också med smycken ifall man senare ska ut eller gå på middag. Håret kan även lätt gå från avslappnat utsläppt till sexigt stramt. And you’re good to go!

  2012-10-01 18:12:59
  Svara
 • hoppas du får en fin kväll! x

  frida 2012-10-01 17:57:37 http://791695.devote.se
  Svara
 • hej! Jag skull styla ett par svarta jeans med en vit, rätt slapp bomullstisha,( men något liten svart tryck eller en ficka, för att spexa till det lite.) och ett par nätta sandaletter med klack( gärna i någon schysst färg), och håret i lös fiskbensfläta! och en stor silvrig klocka på det! Tadaaa!
  Puss och kram!

  2012-10-01 17:43:59
  Svara
 • Jag skulle användt mina till en v-ringad grå lite pösig tshirt, med ett halsband och en slapp fläta. snyggeliisnyggt

  2012-10-01 17:05:14
  Svara
 • Jag stylar bäst mina jeans med en snygg tröja och en skinnjacka med ett par converse till!

  2012-10-01 16:42:32
  Svara
 • Jag stylar helst mina jeans med ett snyggt skärp, gärna flätat eller med någon detalj framtill och sen en enkel slapp tisha istoppad lite i jeansen!

  2012-10-01 16:41:41
  Svara
 • jag stylar jeans med ett par ankelboots med klack (för längre och slankare ben!) och en snygg stickad tröja/blus!
  (Jag har stl XS!)

  2012-10-01 16:39:39
  Svara
 • hoppas din dag vart toppen! 🙂

  viktoria 2012-10-01 16:25:50 http://801747.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!