Kärlek med Dasha

Hej!!

En killkompis jag har haft i snart tio år (vi är 22) och jag började träffas förra sommaren, det började som väldigt bra kompisar men vi började bete oss som ett par och få känslor. I slutet av sommaren gick han tillbaka till sitt ex vilket sårade mig väldigt mycket och vi pratade inte på ett par månader. Vi började sakta men säkert bli bra kompisar igen i höstas men i vintras sårade han mig igen genom att ha sex med en av mina bästa kompisar. Jag pratade inte med henne på nästan två månader för jag tyckte att hon var en så dålig kompis som hade sex med en kille jag har tyckt om så mycket. Jag och killens relation blev bättre och vi har kommit varandra så nära att vi känns som syskon. Och det är verkligen inga mer känslor än syskonkärlek, tanken på att kyssa honom nu får mig att må illa. MEN nu har min allra bästa kompis som jag har hänt i 15 år börjat träffa denna kille. De hånglar på fyllan, ser film och smsar varandra. Hon har inte ens frågat mig om det är ok och hon vet all historik jag och killen har. Jag har sagt till dem att jag inte tycker det är ok och att jag vill att se ska sluta ses men de tycker att jag är omogen som tycker så. Är det jag som överdriver eller är det dem som är väldigt respektlösa och dåliga vänner?

Nu blev det en uppsats ändå fast du inte ville ha det… Men detta går mig på nerverna och det hade varit så skönt att få en helt utomståendes synvinkel på ”fallet”. 🙂

 

 

 

Okej jag vill börja med att säga att den här killen tyvärr bara ser dig och sett dig precis som du skriver ”som en syster” hela tiden. För skulle han velat haft dig skulle ni varit ihop. Redan då. Han är uppenbarligen mottaglig för kärlek osv. 

Men det här att han och din kompis träffas… Den är knepig. Jag skulle tex inte acceptera att någon av mina kompisar började träffa någon jag varit kär i. Någon jag verkligen har tyckt om så mycket. Varesig det hade varit något mellan oss eller inte. Mest för att jag inte skulle klara av det. Men och andra sidan går det faktiskt inte att förbjuda kärlek. Har de börjat gilla varandra så kommer de inte sluta göra det för att du säger det. De kanske låter bli för din skull men de kommer förmodligen inte att kunna hålla sig och ”hitta tillbaka” till varann förr eller senare. Så kanske de kommer träffas i smyg? 

Men jag tycker du ska prata med den som du är närmst. Att du tycker det är jobbigt och ifall de inte tänkt bli ihop kanske de kan låta bli? Jag tycker detta är svårt… Men du kanske bara ska låta tiden ha sin gång.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!