Livet är tillräckligt hårt utan att du ska välja en besvärlig partner att dela det med

Läs gärna om rubriken en gång till och läs det högt ifall ni känner att ni är i en sån sits just nu.

För precis som rubriken säger är det. Livet är fullt av andra sugiga saker som tar kraft och energi av dig. Din partner ska vara din fri-zon. Det ska vara den som tar emot dig när du kommer hem efter världens jobbigaste dag på jobbet. Eller den som kramar om din hand när du bråkat med din bästa kompis. 

Din partner ska inte tynga ner dig. Den ska lyfta upp dig. Så har du en partner som kanske rent ut sagt är taskig mot dig. Som av någon anledning sänker dig. Inte ger dig den där positiva energin så är det faktiskt bara att göra slut. Tänk inte ens tanken. För inte vill du vara med en kille som bara tar energi från dig? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Very well presented. Every quote was awesome and thanks for sharing the content. Keep sharing and keep motivating others. racing streams

  newsmax com live 2023-07-15 02:10:28 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Men om man älskar partnern då? Om man älskar partnern och mår mer dåligt det nätter han inte är där än nätterna han finns där trots att man är såpass sviken att hjärtat känns obefintligt. Om man gånger på gånger försökt lämna detta osäkra och miserabla förhållandet som man egentligen inte får ut någonting alls av förutom tårar i en stor famn istället för i ensamhet men trots det älskar honom till skyarna. Hur ska man då kunna sluta dela livet med den besvärliga partnern?

  2012-10-05 11:54:13 http://zeldaringstroms.blogg.se
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till Zelda Ringström:
   Man samlar alla sina vänner och säger att man måste få hjälp av dem NU. För så här ska inte en relation vara älskade vän… Eller kanske gå och prata med någon? Någon terapeut. Gör det. Lycka till.

   Dasha 2012-10-05 17:36:35 http://dasha.devote.se
   Svara
 • SÅ sant som det är sagt!! Detta borde lyftas fram mer, oavsett om man är stark eller svag som tjej ska man aldrig behöva ta nån skit!

  2012-10-04 17:13:26 http://michaelan.blogg.se
  Svara
 • Tack. Alltså verkligen tack.
  Kan verka banalt att ett blogginlägg har den effekten men nu jävlar måste jag ta tag i min situation. Kan inte fortsätta ge mer av mig själv för då försvinner jag.

  2012-10-03 23:06:56
  Svara
 • Word! Nu ska jag hem och laga middag till min underbara sambo som fyller år idag. Som får varje dag att bli så mycket bättre och som får mig att bli en bättre människa!

  Hoppas att många läser dina väl valda ord!

  / Emma

  2012-10-03 17:09:18 http://byemmak.blogspot.com
  Svara
 • Vilken vacker rubrik

  Michaela 2012-10-02 22:16:18 http://forni.devote.se
  Svara
 • Tack för dessa kloka (och välbehövliga) ord ♥

  2012-10-02 21:23:19
  Svara
 • Lättare sagt än gjort Dasha.
  Jag är så glad.Efter ha varit tillsammans med en kille i tre års tid tog det \”äntligen slut\” för några månader sedan. Jag har hittat tillbaka till mig själv, våga pusha på mina gränser mer än någonsin,blivit den jag egentligen vill vara eller möta.Jag har tränat i några månader nu, jag fått ordning tillvaron och just nu kan jag bara \”leva\”.Det bästa är nog att mitt intresse har fångats. Jag ska möta min prins om några veckor.
  Kunde inte vara mer peppad på vad livet har att
  erbjuda.
  1. Var inte med någon som tar energi från dig.
  2. Din partner ska vara din stöttepelare, både i gott och ont.
  3. If you are brave enough to say goodbye, life will reward you with a \”new hello\”.
  TACK Dasha för att du är så klok och givande.

  2012-10-02 18:54:48
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!