Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Någons Secret

Igår satt jag kvar till sist på kontoret för att jag skulle iväg på födelsedagsmiddag för Mille. Innan jag gick så ”fräschade” jag upp mig på vår toa på kontoret. Med lite smink och så sperayade jag lite Victoria Secret bodymist. 

När jag gick in på toan nyss så HAR NÅGON ANVÄNT DEN!! Vilket såklart inte vore en big deal ifall det inte vore för den lilla detaljen att jag sitter på ett kontor med bara killar… Någon har alltså gjort nummer två och använt min bodymist för att dölja sina spår…

Känner just nu blandade känslor…

:O

Bild från Beirutcafe igår där vi åt middag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger