Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Någons Secret

Igår satt jag kvar till sist på kontoret för att jag skulle iväg på födelsedagsmiddag för Mille. Innan jag gick så ”fräschade” jag upp mig på vår toa på kontoret. Med lite smink och så sperayade jag lite Victoria Secret bodymist. 

När jag gick in på toan nyss så HAR NÅGON ANVÄNT DEN!! Vilket såklart inte vore en big deal ifall det inte vore för den lilla detaljen att jag sitter på ett kontor med bara killar… Någon har alltså gjort nummer två och använt min bodymist för att dölja sina spår…

Känner just nu blandade känslor…

:O

Bild från Beirutcafe igår där vi åt middag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind