Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Någons Secret

Igår satt jag kvar till sist på kontoret för att jag skulle iväg på födelsedagsmiddag för Mille. Innan jag gick så ”fräschade” jag upp mig på vår toa på kontoret. Med lite smink och så sperayade jag lite Victoria Secret bodymist. 

När jag gick in på toan nyss så HAR NÅGON ANVÄNT DEN!! Vilket såklart inte vore en big deal ifall det inte vore för den lilla detaljen att jag sitter på ett kontor med bara killar… Någon har alltså gjort nummer två och använt min bodymist för att dölja sina spår…

Känner just nu blandade känslor…

:O

Bild från Beirutcafe igår där vi åt middag. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind