Gråtfest

Idag var det ingen bra morgon. Jag började med att försova mig med flit. Om ni undrar hur man försover sig med flit så gör man så att man snoozar så länge att man inte hinner göra något annat än att duscha och klä på sig samt springa till jobbet som ett vrak. 

Sen på kontoret satte jag på den här låten och då blev jag kallad för gammal. Så jag slängde en handkrämstub på stackars Damon och gick från kontoret. Ringde Michaela och beklagade mig och så rann det några tårar bakom solglasögonen medans jag stod under svampen och väntade in min chef. Torkade tårarna och hoppade in i hans bil för att åka till vårt gamla kontor. Där fixade jag med lite nödvändigt stuff och sen tog jag en lunch med Mira

Vi unnade oss lyxlunch på Grodan. Men ack så fel det blev… Vi åt båda råbiffen som inte alls var bra. Vet inte om det var något fel på den just idag men vi var båda besvikna och Mira är råbiffens största fan. Jag åt inte ens upp halva. 

Men jag ville unna mig något mer. Så vi gick till cafe Italiano för en espresso. Jag bestämde att vi skulle ha avsmakning på bakelser. Så köpte tre stycken. När vi var klara kom Pierre fram och sa att vi tydligen missat den godaste så han bjöd på en. Där och då kändes dagen lite lättare. 

Men kommer förmodligen avsluta denna dag med gråtfest. Känner att det är på väg. Kanske tom är PMS som spökar. Måste nog känna efter med en sorglig film när jag kommer hem. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Sjukt bra tips. Jag grät i 1,5 timme och var i morse tvungen att ringa mami och säga fina saker ♥

  2012-10-04 09:51:45
  Svara
 • Så härligt att läsa din blogg Dasha! Älskar att du är så ärlig, att få läsa om dagar så kan vara upp och dagar som kan vara ner. Man känner sig inte ensam. Fortsätt! Tycker allt du borde styra en bloggträff 🙂 Kram

  2012-10-03 21:03:23 http://nilzzon.spotlife.se
  Svara
 • Jag har en exakt likadan dag och känner mig som en lurk.

  2012-10-03 15:16:46 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Nu när jag googlade filmer kom följande fram: P.s. I loev you och sen kom jag själv på The Wow. Bägge handlar om kärlek som förlorats ofrivilligt. Tjöt som ett djur när jag såg dem. Dem ska se ikväll!

  2012-10-03 14:39:51
  Svara
 • Har en precis likadan dag! (vecka) Är förvtivlad utan att veta varför, känner mig gnällig utan anledning och vill helst av allt bara gå och ringa mamma och gråta. (men dock är det inte dags för DEN veckan) Du kanske har botemedlet där. Ska googla på ”världens sorligaste film” och sen gå hem och gråta framför tv:n med mitt bästa godis och sen ska jag läsa massa pepp-böcker!

  Finaste är dock när någon gör som med bakelsen ovan. Hade en kund som ringde mig idag och sa att jag var strålande på mitt jobb. Höll på att börja gråta..

  2012-10-03 14:36:30
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!