to me, you are perfect

Nu är det faktiskt så att jag skriver väl mycket om kärlek som kanske inte alltid är så bra. Så den andra sidan kommer ur fokus. Det är inte meningen. För ni vet varför jag är så hård va? Det är ju för att den finns där. Och när ni hittar den och den behandlar er på det mest perfekta sättet, ja då kommer de tidigare statisterna i ditt liv inte spela någon som helst roll.

DÄRFÖR tänkte jag att ni skulle skicka in era kärleksbilder till mig. Skicka bild på dig och din partner så lägger jag upp en stor härlig bildserie.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh vilken härlig idé! Ser fram emot det inlägget!

  2012-10-04 09:09:50
  Svara
 • Min kompis fick sitt hjärta krossat igår, och det gör så himla ont att se henne så ledsen. Att veta att det finns ingenting jag kan göra, ingenting jag kan säga för att göra det bra. För hur botar man hjärtesorg? Vad ska jag göra för att få henne att må bättre? De gånger du suttit med krossat hjärta, vad är det som fått dig att ta igenom det? Som fått dig att må bättre? Helt enkelt, hur räddar man sin vän från allt som gör så ont? Känner mig sååå sjukt hjälplös

  2012-10-04 07:37:32
  Svara
 • super fin blogg!! 🙂

  munira 2012-10-03 23:28:01 http://1024403.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!