Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

OBS!!!!

Ang förra inlägget!

Maila till dashagirine@gmail.com och skriv MIN KÄRLEK i ämnesraden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej! Jag har läst din blogg väldigt länge och tycker du är en härlig tjej med mycket kloka tankar, speciellt om kärlek. Därför tänkte jag berätta var jag befinner mig i just nu och om du kunde hjälpa mig, eller ge något råd iaf =) I ungefär 2 månader har jag träffat en kille, sista tiden har vi sovit hos varandra typ 3 gånger i veckan kanske och allt känns bra, som det blir bättre efter varje gång vi ses men nu känns det som det är stopp på något sätt, att liksom allt är jättebra men tror vi båda är lite rädda och undrar vad som ska hända, vi har inte ens sagt att vi tycker om varandra, men typ jag saknar dig och du är fin och sånt där men jag tycker det är så himla svårt att visa känslor för någon innan den blottar sig först. tycker du jag ska vänta eller säga något? hur lång tid håller man på innan man blir tillsammans? kram på dig! //katja

    2012-10-04 13:04:05
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind