Kärlek med Dasha

Heeej Dasha! Jag är 17 år, snygg, söt, rolig osv. Men så jävla singel? Fattar inte när han kommer komma? Han med den mörka rösten, käkbenen, tre-dagars-skägget, som är vänsterhänt och förstår mig. Alltså verkligen, förstår mig. Kommer jag någonsin hitta honom? Han som inte är som alla andra killar utan han som är gjord för mig

 

 

 

 

 

Hej gumman! Ja men det är väl självklart att du kommer. Herregud jag är 26, going on 27 och fortfarande singel. Så snälla låt inte så besviken på Honom för då kanske jag också tappar hoppet. Och du vet att hoppat är det sista som lämnar en va? Vad vore vi om vi inte hoppades och längtade och drömde om mr charming. Han finns där! Och han kommer att dyka upp när du minst anar det. Men komma, det kommer han. Oroa dig inte. Blunda och skratta. 

STOR kram!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. hipódromo camarero en vivo resultados hoy

  newsmax tv live 2023-07-15 01:49:47 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Dasha! Mitt liv har inte vart sig alls likt de senaste månaderna, vet inte hur det började men det allt har verkligen gått neråt. Dessutom har några av mina närmaste vänner nästan lämnat mig för deras pojkvänner, helt omedvetet från deras sida. Vi som brukade umgås varje helg men nu bara ses i skolan. Det har blivit jättekonstig stämning mellan oss och vi tjafsar nästan hela tiden. Jag har försökt säga till men de verkar inte förstå. Jag vet inte vad jag ska göra. Känns som mitt liv totalt tappat meningen, har ingenting att se fram emot längre. Ser knappt fram emot helgen och ser inte fram emot skolan heller. Helst av allt vill jag bara spola fram i tiden och se om det nån gång kommer bli bättre. Känns som jag ger så mycket och inte får nånting tillbaka, har du nåt tips på vad jag kan göra? Eller några peppande ord som kan få mig på bättre humör? Du är grym och en sjuk inspirationskälla! puss

  2012-10-10 21:18:34
  Svara
 • What a lovely answer!

  I’m single to, and that’s amazing, love will come when you least expect it so keep enjoying the time before that! I believe that I’m single so I can spend time with myself and build up a lifelong relationship with myself. I mean like DVF say, what ever happens you’ll always be with yourself.

  I mean I’ll might spend rest of my life with an other person and we’ll might make babies too, and then I can look back on the time when I had all the privacy I wanted and was AMAZINGLY happy to 🙂

  xx/V

  http://www.vixsays.blogg.se

  2012-10-10 21:03:59 http://www.vixsays.blogg.se
  Svara
 • När du minst anar det och när du inte letar så hittar du honom!
  Jag lover din prins kommer att tyka upp en vacker dag!
  Kram 🙂

  2012-10-10 13:01:15 http://881071.devote.se
  Svara
 • P.s man ser ej ett svar på frågan Dasha

  2012-10-09 22:42:49
  Svara
 • Vet att det suger men han kommer när du slutar leta och längta, när du tänker på annat. Typ när du ligger och vrider dig av skratt på ett köksgolv på en hemmafest där ni egentligen inte känner någon bara för att din bästa kompis är så jävla rolig.

  2012-10-09 20:08:10 http://birdsandbees.webblogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!