Eventdagar

1. Nu börjar min utväxt bli riktigt grov. Men vill ta sig an den..

2. Idag avklarade vi dag ett av tre av ett event vi medverkar på. Imorgon är det också endast inbjudna men på lördag är det öppet för allmänheten! Vi öppnar portarna kl 11.00. Och det är i en lokal som heter SO STOCKHOLM. Och ligger mitt i Kungsträdgården. ”Jussi Björlings ale 5” är den korrekta adress. Men för att förklara närmare så ligger den precis vid den stora scenen i Kungsträdgården vid ett cafe. 50m från Café Opera. Kom förbi och bara säg hej eller shoppa för reducerade priser. Det är massa andra märken på plats, inte bara vi. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Great post Thank you. I look forward to the continuation. gulfstream racetrack

  newsmax live stream 2023-07-15 01:47:30 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Åh din blogg är så fin! 🙂

  Jessica 2012-10-11 17:36:16 http://1018377.devote.se
  Svara
 • Hej! Känns som du verkligen har ditt drömjobb, själv går jag en mediautbildning och söker nu praktik inför våren några veckor. Jag sitter och skriver på mitt personliga brev men tycker det är riktigt svårt att få till det bra, har du några bra tips för det? Har du ett personligt brev som du kanske vill publicera så man kan få inspiration hur man lägger upp det? Vore toppen! Mvh Lisa

  2012-10-11 15:12:05
  Svara
  • Svar på s kommentar.

   Svar till lisa:
   Nä skulle nog inte vilja skriva ut mitt personlga brev. Men skriv från hjärtat och skriv om dig. Be någon bästis läsa det och komma med feedback!

   Dasha 2012-10-12 09:10:24 http://dasha.devote.se
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!