TWO OCEANS – freakin love you

Det är så här man gör det. Ni vet ju att om bloggare får man massa saker skickade till sig. De flesta sakerna hamnar i papperskorgen men vissa saker i magen men man skriver ju inte om det. 

Men nu vill jag ha en fredagspuss till vinmärket TWO OCEANS som inte bara skickade en flaska till mig och hoppades på att jag skulle ge dem massa gratis reklam. Utan de ville göra det trevligt för mig. De tänkte lite längre. De gav mig en hel kväll. Jag fick färska blommor och en hel middag – tillsammans med vinet. Vinet passade ju perfekt till maten och jag hade en urtrevlig torsdagskväll. 

Sa jag att vinet var jättegott? Så ut och handla det till helgen middagar hörrni. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!