Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dags för Halloween!

Halloween närmar sig.. Roligaste jag vet i hela världen efter glitter och såna saker är det att klä ut sig. Här nedan ser ni några av mina outfits. Hade en hemsk förra året när jag var någon form av skogsälva och inte alls nöjd med den outfiten så den får ni inte se. Kände mig tjock hela kvällen och drog till V och tvingade Becca att ge mig sina kläder hon hade i sitt skåp (hon jobbade i sina jobbkläder) så bytte jag om. Hade fortfarande glttriga ögonfransar och spetsiga öron men vanliga kläder. Hehe. Aja. 

I år är jag sugen på någon form av kroppsstrumpa. Kanske en leo eller catwomen. Har ni några idéer? Vad ska ni klä ut er till? 


Cancantjej -09

Mimmipigg -10

 


Hjärterdam -11

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • fyfan vad kuuul 😀 ska nog använda min oktobersfest-dräkt jag köpte i Vegas förra halloween!

  Therése 2012-10-15 12:05:04 http://25juli.devote.se
  Svara
 • Hi, I am studying fashion marketing, and I really need help from all of you lovely blog-readers to answer my quick survey. It is for research purpose only, and is completely anonymous. Please take 5 minutes and answer my survey http://edu.surveygizmo.com/s3/… xoxo

  2012-10-15 09:24:16
  Svara
 • åh vad jag älskar din blogg!

  Majken 2012-10-14 22:08:29 http://majkens.devote.se
  Svara
 • Åh jag gillade mimmi pigg! 😀

  Tove 2012-10-14 14:31:01 http://734740.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand