Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helgen i Bilder

Det har varit en magisk helg. Som nästan alltid. min nya grej på helgerna är att gå ut fredagar och köra på rehab hemma på lördagar och sen ha söndagar som ”fixar dag”. Då man besöker den där butiken man velat gå in i men inte hunnit, eller träffar den där kompisen som hamnat i kläm under veckan pga för mycket jobb som kommit emellan eller kanske bara städar hemmet. Det är söndagar för mig. 

I fredags körde vi en mindre aw på kontoret. Efter det åkte vi hem till mig och åt middag. Sen ramlade Johan in och sen ramlade Micki in och sen tog vi en taxi in till stan för att besöka Maxinne på hennes nya jobb som nattklubbschef på Hells Kitchen! Hon hade löst ett photobås och det är ju det ballaste som finns. Jag vet inte hur många år jag tjatade om det när jag jobbade på Ambassadur men aldrig fick det. Det här är i alla fall världens roligaste grej. Så här såg en av våra bilder ut: 

Lördagen började jag med att jobba några timmar på ett event. Här har ni mig och Åke

När jag var klar mötte jag upp Becca och Harley och tog några varv på stan. Landade på Boquerian (<3) för lite plock och en galopp. Resten av kvällen spenderade jag hemma med pestomiddag (som jag visade bild på förut) och film. 

Söndagen kom och så gjorde även Petris och Michaela i mitt vardagrsrum. Petra ramlade in och levererade storys som vanligt medans jag och Micki skrattade åt henne i soffan. Önskar verkligen att alla hade en Petra i sitt liv. Livet vore så jävla mycket roligare då. Sen tutade Becca på mig och jag sprang ner till henne för att åka ut till Älvsjömässan där det var inredningsmässa samt barnmässa. Tyckte båda var sådär faktiskt. Men vi var fortfarande sugna på inköp så vi åkte ut till Kista och strosade mellan butikerna där. Hittade dock inget roligt att köpa men hittade denna snygg tjej som jag gav en liten klapp på rumpan. 

När jag kom hem lagade jag oxfile med bea och så la jag mig tidigt. Älskar söndagar. Bästa dagen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ramlade precis in på din blogg och måste säga OJ vad bra den är!! Det är få som skriver så bra som du!!

  2012-10-16 00:11:23 http://liilly.devote.se
  Svara
 • Mysig blogg! 🙂

  Kolla gärna in vår! Kram 🙂

  Kellie 2012-10-15 21:07:43 http://997984.devote.se
  Svara
 • Hej snygga Dasha! Undrar vad du har för produkter till din hårförlängning? Alltså schampo, balsam etc. Kraaamis

  2012-10-15 17:10:52
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt