Unnat mig igen

Unnade mig i slutet på förra veckan. Ni vet hur stort fan jag är av Makeupstores produkter. Och ni brukar tycka det är kul att få såna tips så här får ni lite mer. 

1). HYDRA SERUM
Det här är en extra grej i badrumshyllan. Det är inget måste men vill man unna sin hy eufori så ska man ha detta. Det tar man i ansiktet innan krämen. Det tränger in ännu längre och gör så huden absorberar dag/nattkrämen bättre. Tänk på att en kvinnas ålder avslöjas alltid på huden… Så ta hand om den nu när ni är unga. Sen kan det vara försent. 

2) BODY LOTION
Var så somriga dofter så jag kunde inte inte köpa dem. Hallå Melon&Strawberry!? <3

3) TWIN GLOSS

Smaken är ”Nougat”. Need a same more?

4) MASCARA
Och sen köpte jag en mascara för jag tycker den är grym. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!