Kärlek med Dasha

Hej Dasha! 
Jag har mött killen som är min avbild för inte så länge sedan. Vi har samma värderingar, hobbys, humor, stil och allt där emellan. Vi klickade direkt och båda märkte det. Ingen av oss har någonsin kommit så bra överens med en annan människa förr och det känns som att vi känt varandra i hundra år då vi kan prata om allt. Vi kramas, pussas, myser och har sex som om vi var tillsammans, MEN bara när vi är själva, alltså inte offentligt för han tycker det skulle bli för seriöst då. Vi befinner oss i en speciell situation då båda är i södra Europa för att arbeta. När vi har pratat om vår relation har han sagt att han INTE vill ha ett seriöst förhållande här för att situationen är så komplex, men att han hade velat/kunnat tänka sig det på hemmaplan. Jag tycker om honom så himla mycket, och vi skulle båda bli sårade om vi gick hem med någon annan. Samtidigt vill han inte ha en relation, utan han vill både äta och ha kakan kvar. Ska jag vänta ut honom tills vi kommer hem om några månader och ha vårt ”öppna kk-förhållande” tillsvidare och se var det leder eller är han inte värd det? 

Puss på dig fina!

 

 


Hej fröken ”öppna kk-förhållande”. För det är precis vad ni har. Killar är inte som tjejer. De är oftast väldigt öppna med vad de vill. Det är vi tjejer som tycker de borde förstå vad vi vill utan att vi sagt det rakt ut. Ni vet när man kommer hem från jobbet och så säger man ”Gud jag är så trött att jag orkar knappt stå på mina fötter”. När vi egentligen kanske menar ”Baby kan inte du snälla massera mina fötter?”. Men killar förstår inte det. De tror att vi bara vill säga att vi är trötta i fötterna. 

TAPPADE TRÅDEN. 

Tråden var i alla fall att han säger ju till dig att han vill inte ha ett seriöst förhållande. Han vill inte hålla på med dig in public för det kan uppfattas som seriöst. Han säger ju till dig rakt ut ”Jag vill inte vara tillsammans med dig”. Vad som händer om x-antal månader vet man aldrig eftersom det är lång tid tills dess. Han (eller du kanske?) bestämmer er för att inte ens åka hem till Sverige? Så jag vet inte om jag tycker du ska vänta ut honom eller ej. Där tycker jag du borde göra som du vill. Och det du mår bäst av. Men lyssna på vad han säger. Han vill inte ha ett förhållande. 

Puss och lycka till! Va stark och stå på dig! Ibland krävs det att man säger ifrån för att killen ska förstå. Du vet ju klyschan ”Man vet inte vad man har före man har förlorat det…” 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!