Nyttig spagetti och köttfärsås

Vet hur mycket ni älskar mina recept. Och vet att vi alla försöker äta nyttigt då och då. Det är just därför vi kan unna sig onyttigheter ibland också. Men alla vet att allt är bra i lagom mängd. 

Ingredienser

– Köttfärs

– Passerade tomater

– Fitnessnudlar
– Champinjoner
– Blandade bönor

– Vitlök
– Svartpeppar
– Basilikakrydda
– Soja 

– Smör

Börja med att steka köttfärsen i smör! 

Jag tar alltid bort foten på champinjonerna. Jag har fått för mig att finns de nå äckelpäckel i dem så kommer de alltid från foten. Häll i alla fall sen ner svampen. 

Ha ner Fittnessnudlarna! Rör om ordentligt. 

På den här bilden har jag Franskdragon med. HA INTE I DET. Det var inte bra. Fail i köket för min del. Så hoppa den ingrediensen. men ha i allt annat dvs peppar, soja, basilika och lite curry och VITLÖK som jag glömde fotografera. Dock ska det inte smaka curry. Men det gör att det blir lite sting i såsen. Rör om ordentligt. (Jag skulle ju egentligen haft sjukt mycket chili i om jag fick bestämma men det fick jag inte den här gången…)

Ha sen i passerade tomaterna. Låt allting koka upp och vrid sen ner till ganska låg värme. Låt allting bubbla ett tag. Kanske 20 minuter under omrörning. Smaka av! När det smakar färdigt så ha i blandade bönor och rör om i ca tre minuter så de blir varma. 

Servera med parmesan och tända ljus. Alla älskar tända ljus. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!