Onsdag i två bilder

Bild 1. 

Kände att jag inte hade tagit en dagens till er på ett tag. Så försökte fota men gick så där och alla andra var upptagna så fick bli en sån här i spegeln på toaletten på jobbet. 

– Tröja från märket Blackbook

– Och HÅRET! Förstår ni att håret fortfarande ser magiskt ut (förutom utväxten) men jag pratar om förlängningen. Det är så fint. Älskar det. Länkat förut men här har ni en till. Gjorde alltså håret hos GREAT LENGHTS för över tre månader sen. 

På kvällen kom hela familjen Forni över till mig på middag. Jag lagade en stark thaisallad och serverade fläskfile till. Ett eller två glas rödvin slank även ner. Killarna satte upp min tv. SÅ snällt av pappa Forni och mini Forni. Pappa Forni har förövrigt skaffat Instagram! FÖLJ HONOM @Stenoforni

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!