Min helg i bilder

FREDAG

Började fredagsmorgonen med ett bad med mina discoankor. Magiska va? Jag blir så glad av dem. De kostade 45kr styck och köpte dem på en affär på karlavägen. Hette typ ”Badrumsspecialisten”. 

Jobbade på som vanligt och sen åkte jag till SR METROPOL och pratade om att snoka i din partners mobil. Är det ok? Vi hade delade meningar. 

Senare under dagen fick jag besök av ”Den blå mannen” som kom från Pocketentertainment och hade med sig en flaska champagne till mig. Jag vart överlycklig. 

På kvällen hade jag en middag för min bästisar samt lite dudes vi lärt känna senaste tiden. 

Efter middagen gick vi till Suite och här fångades jag och Micki på en bild när vi dansar till ”We found love”. Magisk smygbild va?

LÖRDAG

Började jag med en massage. Fått en present. Ni vet en sån ”upplevelsepresent”. Fick välja vad jag ville från den här sidan. Men mer om det sen. Detta förtjänar ett helt eget inlägg känner jag.

Michaela åt middag hos mig och sen gick vi ut på stan. Efter några timmar hamnade vi på Fridays där vi drack Mojitokannor och åt chickenvings. Sen vart vi för mycket och då fick vi inte vara kvar. Ändå sjukt. Utslängda från Fridays! 

Söndagen spenderades i fosterställning och på sämst humör. Men nu är det måndag som jag skrev tidigare. Betyder nya tag ”osv”. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!