Alla tjejer älskar att få blommor

Ibland suger livet. Så är det bara. Det går inte att komma ifrån. Men som jag försökt förklara för en tusen gånger blir allting vad man gör det till. 

Igår gick jag hem och så la jag mig i ett bad med mina ankor och en dyr badkula och tände ljus och skrubbade bort allting. Skakade av mig det. Bestämde mig där i badet att nu är det dags att vända blad och nu har jag surat tillräckligt. Så när jag vaknade idag imorse kändes det bättre. Och idag har jag jobbat undan massa jobbiga saker sånt som bara vuxit på skrivbordet och som jag skjutit undan… Sånt jag tycker är jobbigt och läskigt. 

Och så från ingenstans fick jag blommor. Blev överlycklig. Så fina blommor också!!! Inte mycket annat som är så lätt och så uppskattat att få som blommor. Alla tjejer älskar att få blommor. 

Skäms nästan så bortskämd jag är med att få blommor.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!