KÄRLEK MED DASHA

Hej fina! Beundrar dig.
Såhär är det, snackade väldigt mycket med en kille och vi var verkligen bästa vänner. Mer trodde jag, men inte han. Han blev tillsammans med en annan tjej och det krossade mitt hjärta. Detta är 1 1/2 år sen. (Dom har gjort slut nu). Vi snackar fortfarande till och från och han säger att han ångrar sig blabla. Saknar han så innerligt ibland men ibland inser jag att jag är bättre utan honom. Ska jag fortsätta svara när han hör av sig? Även fast jag vet att det väcker känslor igen.. Eller ska jag bryta kontakten helt?? Puss
 
 
 
Hej fina lilla beundraren. 
 
Ja det här är lite svårt för jag förstår inte varför du inte vill träffa honom nu? Varför är han inte en bra kille? NI bara pratade lite förut och du trodde att det var något mer? Men kanske inte han? Han kanske gillar dig nu? Om du känner att du också gillar honom kanske ni ska ”testköra”? Jag menar, är han inte en dålig kille så är han kanske en bra kille? Och då kanske ni har nått… Man ska ju göra sig av med de dåliga killarna. Men de som gjort bort sig lite och sen genuint ångrar sig och kanske tom försöker ställa det till rätta ska man definitivt ge en ny chans. Alla killar är ju inte sugiga killar. Puss och lycka till! 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!