Fixat barret på Bangerhead

Igår var jag på Bangerhead Studios  och fixade min hemska utväxt. Ser ni hur grov den var? Jag vet inte hur upptagen man kan vara för att vilja se ut sådär. Jag vill ju inte det men så blev det så för nästa vecka är ju våran lanseringsfest och hela nästa vecka ska vi plåta om nya kollektionen och det känns som om jag inte gör något annat än att jobba men nu var det är alltid trevligt när någon gör en snygg. 

Vi toppade topparna och färgade utväxten till en lite varmare blond färg. Mitt hår har nämligen en tendens att bli gult efter ett tag. men det blir lätt så när man är blond sa de på salongen. 

När jag gick därifrån så hade det ju börjat snöa och då fick jag ett paraply:

-”Så jag inte skulle förstöra lockarna”

SÅ GULLIGT GJORT. Ni förstår att det är de småsakerna som gör att man börjar tycka om människor som jobbar på företagen man vill komma tillbaka till?

Omtänksamhet. Det är livet. Och att vara snygg i håret. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!