Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min helg i bilder!

FREDAG:

Lunch med Mami. 

Sen hade Micki och Petra BYPM fest för att visa upp deras nya kollektion. Jag vill ha den svarta minidunjackan i julklapp tjejer. I mina ögon var den perfektion i jacka-väg. Ni hittar bypm’s nya kollektion HÄR.

Och här följer bilder från festen: 

Mitt hjärta gör armhävningar <3

LÖRDAG:

Körde jag och Micki starkölslunch på Tranan med två dudes. Vi utmanade dem i armhävningar. Det är lite av vår hook up just nu. Vi trodde ALDRIG killarna skulle klara 20st där på studs. Dvs, bakisskakis osv. Men det gjorde de. Och vi förlora. Så vi bjöd på lunchen. 

BTW.

Maten på Tranan: BRA!

Servicen: SÄMST
Atmosfär: Nice. Högt och bullrigt som jag gillar det. 

På kvällen bestämde vi oss för att ta det piano eftersom det är min nya grej. Alkohol på fredag, softa på lördag för då hae man hela söndagen till att göra vettiga saker. Ivilketfall! På lördagkvällen såg vi denna film. Den var bra och jag är ledsen att jag missade de sista 20 minuterna för att jag somnade… 

SÖNDAG:

Då drack jag espresso ur mina nya kaffekoppar som jag fått av Becca. HUR FINA? Jag älskar dem. Magiska. Fråga inte vart de är ifrån för att hon köpte dem på en loppis till mig så de finns inte att få tag på. Pilutta er. 

MMS 2012-10-28

Vid 16-tiden åkte jag ut till Hökarängen och gick på Alice 4årskalas. Hon fick en docka mankan fixa håret på och sminka osv av mig. Hennes mamma var mindre nöjd. Men det var ändå Alice födelsedag. 

Ella ville ha lite uppmärksamhet så hon tog på sig sin pappas skor och kom och visade upp dem. <3

Sen åkte jag hem till min Mammi och pratade till viktiga saker och som vanligt kom jag därifrån med miljoner påsar. Jag och mamma byter grejer hela tiden. Hon åker aldrig ifrån mig utan något och jag aldrig ifrån henne utan något. För ibland tröttnar man kanske på en vas men inte så mycket att man vill göra sig av med den. Eller vattenglas tex? Då är det perfekt att bytlåna ibland. 

Så avslutade jag kvällen med att äta en sen middag med Molly! Ni minns Molly som vann Apple Fresh tävlingen med Head & Shoulders? Vi åt på AKKI på söder. Magiskt ”hål-iväggen” ställe. Vi fantiserade att vi var i NY.  

PS. Molly har en blogg! Look into it. HÄR.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Så roligt att se dig på bilden, gumman, och din underbara mamsen! Glad för din skull!
  Hälsa mamman! Puss och kram från Göte från Natalia

  2012-11-23 00:16:28
  Svara
 • jätte fin blogg,

  checka : http://karinochlovisa.devote.se/
  http://karinochlovisa.devote.se/

  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand