Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Något ni inte visste om mig

Verkar vara populärt att berätta ”saker ni inte visste om mig” bland bloggarna. Och det förstår jag för att få komma in på djupet på en människa är det roligaste som finns. 

En sak ni inte visste om mig är att jag älskar att dricka ur sugrör. Ber alltid om sugrör när jag äter ute och hemma dricker jag alltid ur sugrör. På fyllan brukar jag ”låna” med mig massa sugrör från Mcdonalds för att jag tycker att den storleken på röret är bäst. Sugrören från IKEA är sämst. Och sen vet jag typ inga andra jag tycker är så bra som de från Mcdonalds. En annan sak jag gör är att jag dricker alltid en Red Bull på väg till kontoret på morgonen – i sugrör från Mcdonalds, såklart. Hehe. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • du är så vacker
  som en gudinna

  vi ligger inför dina fötter

  2012-11-02 02:14:58 http://kvinnagudinna.blogspot.se/
  Svara
 • Jag är likadan!! Eller, ok, jag tar inte med mig sugrör från Donken på fyllan MEN jag dricker alltid med sugrör!

  2012-10-31 16:11:44 http://gymtokig.se
  Svara
 • En ny modebutik på nätet öppnade sina dörrar idag! Du hittar den på min blogg. Där kan du också vara med och tävla om en valfri vara från butiken, så missa inte! 🙂

  Kram! ♥

  Emma 2012-10-31 14:08:14 http://841336.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!