Kontaktannons

Jag är en snäll och blåögd becoming 22-åring från lilla Täby utanför Stockholm. För snart 1 år sen flyttade jag ihop med två av mina bästa vänner i en blygsam liten våning i Danderyd där vi haft ett oförskämt antal grisfester, julfester, nyårsfester, efterfester, TACKFEST (genialisk fest där vi tackade alla våra vänner med en fest för att de alltid kommit på alla våra andra fester). På min fritid gillar jag min tax, att festa hårt som fan, att träna hårt som fan, att jobba gratis, göra allt som Dasha säger, fota Dasha, svara när Dasha ringer, skratta åt Dashas skämt osv.

Utöver detta så har jag sjukt dålig godissmak, könglig musiksmak – därav är ett av mina största intressen att spela in och göra musikvideos tillsammans med mina bästisar. Nedan kommer ni nu att få ett smakprov på detta

Låter jag som en frisk person? Kontakta Dasha vid intresse! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!