Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Glossybox.

Alla som är nått prenumererar på Glossybox.
Då får man ett urval av produkter för en slant i månaden skickad till sig. 
HÄR kan ni också göra det. 
dWu3Lm on Make A Gif, Animated Gifs

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej! jag har själv varit upprörd efter att ha sett bloggare som får ”bättre” produkter och ringde Glossybox. Men det visade sig vara helt fel. Bloggarna får exakt samma boxar det kan man se på Glossybox hemsida. Dock finns det varje månad olika kit, beroende på vad man fyllt i för skönhetsprofil hoos Glossybox så varierar produkterna man får i sina boxar.
  Så alla får lika….fast olika då. Men det spelar ingen roll om man är bloggare elle ej. jag har tex fått samma box som Dasha den här månaden.

  2012-11-06 15:16:24
  Svara
 • ”Alla som är något”? Du kanske borde undvika att uttrycka dig på det sättet hehe, förstår att du kanske var ironisk (HOPPAS JAG) men det låter väldigt fel och ja, inte speciellt charmigt om du har en sån verklighetsbild.. Gillar din blogg i övrigt! 🙂 ha det bra!

  2012-11-04 22:53:39
  Svara
 • hej!!
  jag har också en blogg på devote (kolla gärna den) men jag bara undrade hur man gör så att det kommer flera bilder efter varandra som du gjorde i ett här inlägget och hur man gör en länk i ett inlägg
  sååååå tacksam för svar!!
  //Sophie

  2012-11-04 20:55:49 http://sophiess.devote.e
  Svara
 • Hej! Jag har just nu en tävling på min blogg där du har chansen att vinna ett presentkort på den kända online affären IDIWA. Jag skulle tycka det var jätte kul om du ville delta och jag tror att du kan ha en stor chans att vinna! Reglerna är enkla och du hittar de i tävlings inlägget! Så… LYCKA TILL! Här är tävlings inlägget: http://megamajken.devote.se/blogs/22959138/.htm#WriteComment

  Majken 2012-11-03 23:42:01 http://majkenbergstrom.devote.se
  Svara
 • Alla som är nått? Jag har prenumererat på denna box. Alla får ju olika i sina boxar. Men efter att ha fått inside info om att vissa personer tex en del bloggerskor får ”bättre” saker i sina boxar eftersom dom gör reklam för dom på tex sin blogg. Då sket jag i hela grejen och avslutade min prenumeration.

  2012-11-03 11:31:23
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind