För det är ingen vanlig dag!

Det är faktiskt min lilla prinsessas Bellas födelsedag idag.

För tre år sen idag satt jag på Hardhat kontoret och fick sms av mamma där det stod att Tiara börjat föda. Även där satt jag med bara män men de tog det ganska ok när jag ursäktade mig och sa att jag behövde åka hem. Även fast de inte riktigt förstod så förstod de tillräckligt för att låta mig gå. Det var jag tacksam för. Födseln var något av det häftigaste jag varit med om. Även om en av valparna tyvärr föddes död. 

Men vi fick två valpar. En gav vi bort till vänner till familjen och en behöll vi. Bella! Min lilla ögonsten. Idag fyller hon tre år. 

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!