Helgen som gått i bilder

FREDAG

Blir tyvärr inget bildregn som ni brukar få pga att jag tagit det väldigt lugnt i helgen. I fredags var vi hos Swalle på förfest och sen upptäckte vi nya nattklubben Bergmans. Vi hade hur roligt som helst. Men sen ska det tilläggas att vi var ett supergäng. Jag måste nog känna på Bergmans en gång till för att kunna ge er ett riktigt utlägg. 

Jag och Jonas.

LÖRDAG

På lördagen styrde jag upp en supermiddag hemma. Med charkisar och sushi. Inte riktig sushi utan temakis bara. Och sen lite sjögräs och såna saker. Det var en super middag.

SÖNDAG

I söndags kom några andra vänner över och så åt vi först frukost, kollade på en skräckis – The Oprhen (rekommenderar starkt ifall du vill se en riktigt bra skräckis. Inget bajsochkiss och sånt snusk. Utan sån här ”hoppaframbakomdörren-skräckis”). 

Så avslutade vi kvällen med tacos och Solsidan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!