THE NOTEBOOK – En nice gärning

Perfekt julklapp till föräldrarna eller far/morföräldrarna som varje år envisas med att säga att de ”inte önskar sig något”. THE NOTEBOOK är en kalender med kändisar som ställt upp gratis. Så alla pengar går till välgörenhet. 

Såhär skriver de om kalendern:
Lagom till jul finns The Notebook i bokhandlar, varuhus och på nätet. Det är en serie snygga anteckningsböcker med vita blad, färdiga att användas till precis vad du vill – och allt överskott från försäljningen går direkt till organisationen Friends arbete mot mobbning.

I grunden är The Notebook en idé och en vilja att hjälpa andra med de medel man har till sitt eget förfogande. Det betyder att alla inblandade, både framför och bakom kameran, har ställt upp helt utan ersättning. Förlag, fotografer, stylister och artister, till exempel: i år finns Adam Tensta, Danny Saucedo, Eric Saade, Lisa Miskovsky, Martin Rolinski och Molly Sandén på omslagen. 

The Notebook säljs i tvåpack och kostar bara 99 kronor. Genom att köpa böckerna hjälper du till att stödja Friends viktiga verksamhet, samtidigt som du får en fin julklapp till dig själv eller någon du bryr dig om. Du hittar dem på Åhléns, Bokia och CDON.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!