Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

THE NOTEBOOK – En nice gärning

Perfekt julklapp till föräldrarna eller far/morföräldrarna som varje år envisas med att säga att de ”inte önskar sig något”. THE NOTEBOOK är en kalender med kändisar som ställt upp gratis. Så alla pengar går till välgörenhet. 

Såhär skriver de om kalendern:
Lagom till jul finns The Notebook i bokhandlar, varuhus och på nätet. Det är en serie snygga anteckningsböcker med vita blad, färdiga att användas till precis vad du vill – och allt överskott från försäljningen går direkt till organisationen Friends arbete mot mobbning.

I grunden är The Notebook en idé och en vilja att hjälpa andra med de medel man har till sitt eget förfogande. Det betyder att alla inblandade, både framför och bakom kameran, har ställt upp helt utan ersättning. Förlag, fotografer, stylister och artister, till exempel: i år finns Adam Tensta, Danny Saucedo, Eric Saade, Lisa Miskovsky, Martin Rolinski och Molly Sandén på omslagen. 

The Notebook säljs i tvåpack och kostar bara 99 kronor. Genom att köpa böckerna hjälper du till att stödja Friends viktiga verksamhet, samtidigt som du får en fin julklapp till dig själv eller någon du bryr dig om. Du hittar dem på Åhléns, Bokia och CDON.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind