Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

HJÄLP MIG

Ni är ju så kloka mina älskade läsare.

Jag gjorde en major tabbe när jag renoverade. Jag valde vaniljvitt golv i badrummet. Det är ju lika fint som det låter. Det låter som en liten bakelse. Det är fint. Men det är fint i ca en halv dag efter att jag dammsugit. För varenda sminkrest, dammkorn och hårstrå syns något grovt. Och då är jag inte av den pedantiska sorten. Jag är heller ingen snuskmaja men jag är helt normal.

Men jag kan inte ta fram min enorma dammsugare och börja varje morgon med att dammsuga badrummet. Jag är väldigt morgontrött. Men däremot kom jag på igår att jag ska köpa en liten dammsugare. Ni vet en sån stående och ha i hörnet i badrummet. Så då kan jag dammsuga varje morogn på ca 20 sekunder.

Men VILKEN SKA JAG VÄLJA? Hade en rosa från Electrolux förut och den sög (dåligt). Den var bra i ungefär en månad. Sen vart den trött. Och dammsög knappt upp dammtussar. 

Det är alltså en sån här jag vill ha. Vilken av alla sorter och märken ska jag välja? har heller ingen lust att lägga 3000kr. Jag tänker max 1500kr eftersom att jag faktiskt har en annan som är väldigt bra för x antal tusen. Har ni erfarenhet? Hjälp mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • http://www.electrolux.se/Global-pages/Promotional-pages/Cordless-Freedom/

  här

  2012-11-20 02:21:38
  Svara
 • Dasha den är så dålig!! Jag har en och den stämmer in på din beskrivning i inlägget. Bra till en början sen blir den sämre och sämre 🙁 Har du funderat på att ha en fin ljus plast rya matta? Så kan du bara skaka av den varje morgon 🙂

  2012-11-14 08:06:24
  Svara
 • Nilfisk är den bästa dammsugaren jag vet! Jag vet inte vad dom ligger på i pris faktiskt men googla lite, du kommer inte bli besviken!

  2012-11-13 22:55:53
  Svara
 • Hoppa dammsugare helt.. Fukt å dammsugare ingen bra kombo.. Skaffa dig en bra mopp… Så går det fort att bara dra av golvet…
  Blir renare och billigare 🙂

  2012-11-13 22:21:01
  Svara
 • Jag har en Electrolux Ergorapido Plus (tror att det är en sån som är på bilden, men är ej säker), som jag tycker fungerar finfint. Prisvärd!

  2012-11-13 16:44:17
  Svara
 • Lilla eller rosa eller vad det är för färg gult är jätte snyggt! typ nästan ingen som har en gul damsugare! lite udda är aldrig fel att vara! ♥. Ha en super fin eftermiddag! pussar! ps kika gärna in på min blogg och kommentera! ♥ ♥ fniss..

  Felicia 2012-11-13 14:11:34 http://835668.devote.se
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind