HJÄLP MIG

Ni är ju så kloka mina älskade läsare.

Jag gjorde en major tabbe när jag renoverade. Jag valde vaniljvitt golv i badrummet. Det är ju lika fint som det låter. Det låter som en liten bakelse. Det är fint. Men det är fint i ca en halv dag efter att jag dammsugit. För varenda sminkrest, dammkorn och hårstrå syns något grovt. Och då är jag inte av den pedantiska sorten. Jag är heller ingen snuskmaja men jag är helt normal.

Men jag kan inte ta fram min enorma dammsugare och börja varje morgon med att dammsuga badrummet. Jag är väldigt morgontrött. Men däremot kom jag på igår att jag ska köpa en liten dammsugare. Ni vet en sån stående och ha i hörnet i badrummet. Så då kan jag dammsuga varje morogn på ca 20 sekunder.

Men VILKEN SKA JAG VÄLJA? Hade en rosa från Electrolux förut och den sög (dåligt). Den var bra i ungefär en månad. Sen vart den trött. Och dammsög knappt upp dammtussar. 

Det är alltså en sån här jag vill ha. Vilken av alla sorter och märken ska jag välja? har heller ingen lust att lägga 3000kr. Jag tänker max 1500kr eftersom att jag faktiskt har en annan som är väldigt bra för x antal tusen. Har ni erfarenhet? Hjälp mig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!